Canan Karatay: Ekmek Morfin Gibi Bağımlılık Yapıyor

Profesör Doktor Canan Karatay yine ekmekle ilgili sözleri ile ilgi çekti. Ekmeğin içerisinde bulunan ve kabarmasını sağlayan glamür maddesinin bağımlılık yaptığını söyleyen Canan Karatay son olarak veganlara da seslendi. Canan Karatay açıklamasında, “Vejetaryenlik bir yaşam biçimidir. Ancak veganlık, misyonerliktir” ifadelerini kullandı.

Canan Karatay: Ekmek Morfin Gibi Bağımlılık Yapıyor
Canan Karatay: Ekmek Morfin Gibi Bağımlılık Yapıyor melek eren

Kalp İç Hastalıkları Uzmanı Profesör Doktor Canan Karatay söylemleri ile bir kez daha gündeme oldu. Canan Karatay son dönemlerde ekmek ve şekerden sonra veganlara savaş açtı. Bu açıklamaları ile bazı kişilerin eleştirisini bazı kişilerin takdirini toplayan Canan Karatay meslektaşlarının bir etki gösterdiği Dün katıldığı bir televizyon programında yine ekmeği ve veganları diline doladı. Canan Karatay programda yaptığı açıklamada ekmeğin beyinde Morfin Etkisi yarattığını belirterek, "Ekmeğin içerisinde kabarmasını sağlayan gramür var. Bu katkı maddesi kişiye kısa süreli bir mutluluk veriyor. Adeta morfin gibi bağımlılık yapıyor"  ifadelerini kullandı.

"KISIR BIRAKIYOR"

Canan Karatay glamür isimli maddenin tehlikesinin bulunmadığı sınırlı kalmadığını belirterek son dönemde artan kısırlığa dikkat çekti. Canan Karatay Bu maddenin erkekte ve kadında Kızıl kısırlığa neden olduğunu belirterek, "Fırıncılar bana kızıyor ama onlar da doğal ekmek yapsınlar. Ekmeğe zehir katmasınlar. Ekmekteki katkı maddelerini kaldırsınlar" ifadesini kullandı. Vejetaryenliği bir yaşam tarzı olarak gördüğünü belirten Karatay, "Veganlık ise bir misyonerliktir"  ifadelerini kullandı.

canan karatay ekmek son dakika açıklama son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama