Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açık Mesaj! "Bir Gece Ansızın Vurabiliriz”

İstanbul’da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye karşı tehdit oluşturan unsurlara yönelik “Nerede nasıl bir çalkalanma var, nerede bize yönelik taciz varsa, bir gece ansızın vurabiliriz” açıklamasını yaptı. İşte detaylar…

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açık Mesaj!
Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açık Mesaj! Hasan Vural Topbaş

İstanbul’da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Türkiye’ye karşı tehdit oluşturan unsurlara yönelik “Nerede nasıl bir çalkalanma var, nerede bize yönelik taciz varsa, bir gece ansızın vurabiliriz” açıklamasını yaptı. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen 2023 Gençlik Şurası etkinliğine katıldı. Burada ise gündeme dair açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine ilk önce programa katılan gençlere nasihat vererek başladı. Gençliğin kıymetini bilmelerini ve hiçbir saati boş geçirmemeleri gerektiğini söyleyen Erdoğan, “Dünya 5’ten büyüktür’ ifadesiyle bayraklaştığımız, küresel adaletsizliğe, haksızlığa, zulme karşı başkaldıran gençlerimizi selamlıyorum. 15 Temmuz direnişinin kahramanları olan gençlerimizi selamlıyorum. Nerede, nasıl bir çalkalanma var, nerede bize yönelik taciz varsa, bir gece ansızın vurabiliriz. Acaba birileri izin verir mi? Artık yok, geçti o işler. Bizimle stratejik ortak olanlar hukukumuza saygı duydukları sürece biz de onlara saygı duyarız. Aksi taktirde kusura bakmasınlar. Siz siz olun, gençliğinizi öldürmeyin. Bir tek gününüzü, bir tek saatinizi sakın ha, boşa geçirmeyin. Biz, imanına, inancına sahip bir gençlik istiyoruz.” ifadelerini kullandı. 

BİR GECE ANSIZIN VURABİLİRİZ

Türkiye’ye yönelik tehdit unsuru oluşturan terör örgütlerine gözdağı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Nerede, nasıl bir çalkalanma var, nerede bize yönelik taciz varsa, bir gece ansızın vurabiliriz. Acaba birileri izin verir mi? Artık yok, geçti o işler. Bizimle stratejik ortak olanlar, bizimle beraber hukukumuza saygı duydukları sürece biz de onlara saygı duyarız. Aksi taktirde kusura bakmasınlar” ifadelerine yer verdi. 

Koltuk sevdalısı olmadıklarının da altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, görevi gençlere bırakacaklarını söyledi ve “Koltuk sevdasıyla değil hizmet sevdasıyla yola çıktık. Gençlerden korkan, yerine gençleri bırakmayı düşünmeyenlerden hiç olmadık. Bu görevleri sizler devralacaksınız.” dedi.

 

sondakika haberler haber Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İstanbul haberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama