Seçimlere 6 Gün Kala Son Anket Sonuçları Açıklandı! Ankete Göre Cumhurbaşkanı Erdoğan İlk Turda İpi Göğüsler

GENAR Araştırma şirketi tarafından yapılan son ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranını %50 üzerinde çıktığı açıklandı. GENAR Başkanı İhsan Aktaş tarafından yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İlk turda ipi göğüsledi belirtildi.

Seçimlere 6 Gün Kala Son Anket Sonuçları Açıklandı! Ankete Göre Cumhurbaşkanı Erdoğan İlk Turda İpi Göğüsler
Seçimlere 6 Gün Kala Son Anket Sonuçları Açıklandı! Ankete Göre Cumhurbaşkanı Erdoğan İlk Turda İpi Göğüsler melek eren

GENAR Araştırma şirketi tarafından yapılan son ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranını %50 üzerinde çıktığı açıklandı. GENAR Başkanı İhsan Aktaş tarafından yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İlk turda ipi göğüsledi belirtildi. 

Türkiye seçim heyecanlı yaşamaya başladı.  Türk milleti 24 Haziran tarihinde sandık başına giderek yapacağı tercihle ülkenin yeni cumhurbaşkanının belirleyecek.  Her Seçim döneminde olduğu gibi bu Seçim döneminde de anket şirketleri seçim öncesinde vatandaşlarla yaptıkları görüşmeler sonucunda ortaya çıkan sonuçları kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.  Seçimlere sadece 6 gün kala son anket sonuçları GENAR tarafından açıklandı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLK TURDA İPİ GÖĞÜSLER
Anket sonuçlarını açıklayan GENAR Başkanı İhsan Aktaş,  Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en az %51 oy olarak İlk turda seçimi kazanacağını dile getirdi. İhsan Aktaş akşam gazetesine yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz dönemlerde kritik birkaç seçim atlattık. Cumhurbaşkanlığı seçiminde 51 küsur bir oy vardı Erdoğan'ın almış olduğu ve o seçimi kazandı. Referandumda da 50 üzerinde bir bantta bitti. Referandum zor bir meseleydi. Bir ülkenin 100 yıllık alışkanlığını değiştiriyorsunuz. AK Parti bunu başardı. Şimdi Cumhurbaşkanı oyu düşse nereye kadar düşer. Bir önceki cumhurbaşkanlığı seçiminde aldığı oy alt baremdir. Bu anlamda birinci turda iş biter."  ifadelerini kullandı.

 

GENAR anket sonuçları açıklama seçim oy son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama