Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AİHM'in Demirtaş Kararı ile İlgili Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MHP lideri Devlet Bahçeli ile Yarın yapacağı Görüşme için, "Seçim ittifakını masaya yatıracağız." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi tarafından verilen Selahattin Demirtaş kararını da değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AİHM'in Demirtaş Kararı ile İlgili Flaş Açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AİHM'in Demirtaş Kararı ile İlgili Flaş Açıklama melek eren

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MHP lideri Devlet Bahçeli ile yarın gerçekleştireceği görüşmeye hakkında açıklamalarda bulundu. Seçim ittifakı ile ilgili bir görüşme yapacaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı zamanda HDP'nin tutuklu Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında verilen Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararına değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Her iki tarafın açıklamalarını duyuyorsunuz, sorun yok. Seçim ittifakını her iki lider olarak masaya yatırma fırsatı bulacağız. Her iki taraf için de iyi olabilecek sonuca varırız. Tabanların da beklentisi diye düşünüyorum.

TEMAYÜL YOKLAMALARI

Çalışmalarla birlikte önce büyükşehir sonra illeri göreceğiz. 3 gün yoğun çalışma var. Cumartesi açıklanabilir.

"AİHM'İN DEMİRTAŞ KARARI BİZİ BAĞLAMAZ"

AİHM kararları bizi bağlamaz. Bugüne kadar örgütle ilgili çoğu kararlar hepsi aleyhe. Karşılığında yapabilecek çok şeyler var. Karşı hamlemizi yapar, işi bitiririz. Terör devam ediyor.

"SUİSTİMALLER VAR, TAVİZ YOK"

Faizlerde düşüşler devam ediyor. Olumlu yansımasını görüyoruz. Piyasaları kontrol alma çalışmaları devam ediyor. Suistimaller var, stokçuları gibi. Üzerine bakanlık kararlılıkla gidiyor. Asla taviz yok. 
Patates soğan stokçuları, sebze meyve stokçuları bedelini ödeyecekler. Tuvalet kağıtları ile ilgili pek çok depolama çalışması... Üzerine gideceğiz. Para cezası müeyyide ile ödeteceğiz.”

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MHP lideri Devlet Bahçeli seçim ittifakı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama