CHP'de Deprem! Topluca İstifa Ettiler

CHP'de seçimlerin ardından istifa depremi. CHP İl Başkanı Mehmet Sadık Çelik, CHP genel merkezinin adı belirlemedeki tutumunun yanlış olduğunu gerekçe göstererek il teşkilatı olarak Parti'den topluca istifa ettiklerini açıkladı.

CHP'de Deprem! Topluca İstifa Ettiler
CHP'de Deprem! Topluca İstifa Ettiler melek eren

CHP'de seçimlerin ardından istifa depremi.  CHP İl Başkanı Mehmet Sadık Çelik,  CHP genel merkezinin adı belirlemedeki tutumunun yanlış olduğunu gerekçe göstererek il teşkilatı olarak Parti'den topluca istifa ettiklerini açıkladı. 

MHP Şırnak İl Başkanı Mehmet Sadık Çelik ve yöneticiler,  il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek CHP'den istifa etti.  Toplu istifa sırasında açıklama yapan CHP İl Başkanı Mehmet Sadık Çelik,  Eski İl Başkanı Mehmet Uğur'un 24 Haziran seçimi öncesinde milletvekili adayı olmak için istifa ettiğini fakat genel merkez tarafından milletvekili aday listesini alınmadığını belirtti. 

"PARTİMİZİN ŞAİBELİ TUTUMUNU HAZMEDEMİYORUZ"
Çelik açıklamasında Parti'nin aday belirleme konusunda yanlış yaptığını Buna tepki gösterdiklerini belirterek, "Biz eski il başkanımız Mehmet Uğur’u birinci sıra milletvekili adayı beklerken, tepeden inme, merkez yoklamasıyla, adı sanı belli olmayan bölgede tanınmayan biri milletvekili olarak belirlendi. Partimizin aday belirlemedeki yanlışları ve şaibeli bu tutumunu hazmedemiyoruz. Genel merkezimizin yanlış yolda olduğunu söylemek istiyorum. Partiye uzun yıllar hizmet etmiş birinin aday olması durumunda daha yüksek bir oy alacağımıza kesin gözüyle bakıyorduk. Fakat ne yazık ki bunlar olmadı. Bu nedenle CHP Şırnak İl Başkanlığı, merkez ilçe başkanlığı, kadın kolları başkanlığı, gençlik kolları başkanlığı ve belde başkanları olarak istifa ediyoruz."  ifadelerini kullandı.  CHP resmi olmayan sonuçlara göre Şırnak'ta 5 bin 110 oy almıştı. 

 

son dakika CHP Şırnak toplu istifa son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama