Bekir Bozdağ'dan Flaş Açıklama: İktidar Twitter’dan Değil Sandıktan Çıkar

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal medyayı çalkalayan “TAMAM” akımına ilişkin de konuşan Bozdağ, "İktidar Twitter'dan değil sandıktan çıkacaktır. Gerçek iktidar haziran ayının 24'ünde belli olacaktır." ifadelerini kullandı.

Bekir Bozdağ'dan Flaş Açıklama: İktidar Twitter’dan Değil Sandıktan Çıkar
Bekir Bozdağ'dan Flaş Açıklama: İktidar Twitter’dan Değil Sandıktan Çıkar melek eren

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal medyayı çalkalayan “TAMAM” akımına ilişkin de konuşan Bozdağ,  "İktidar Twitter'dan değil sandıktan çıkacaktır. Gerçek iktidar haziran ayının 24'ünde belli olacaktır." ifadelerini kullandı. 

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ muhalefete seslenerek, "Kendinizi fazla yormayın. İktidarın yolu Twitter'ın desteklerinden veya sosyal medyanın yalanlarından geçmiyor. Sandıktan geçiyor.  Milletimize güveniyoruz, kime milletin 'tamam', kime 'devam' diyeceğini hep beraber göreceğiz." ifadelerini kullandı.

“TAYYİP BEYİN GÜCÜ, MİLLETTEN GELMEKTEDİR”
Bozdağ, açıklamasının devamında, "Tayyip Bey'in gücü milletten gelmektedir. Allah'ın izniyle milletimiz, nasıl 15 Temmuz'da onu ölümüne muhafaza ettiyse, 24 Haziran'da da Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı sandıkta müdafaa, muhafaza edecektir. Onlar rüya görüyorlar, 24 Haziran bu rüyaların kabusa döndüğü yeni bir gün olacaktır."

“TRUMP’UN YAPTIĞI AÇIKLAMA TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA”
ABD'nin İran ile nükleer anlaşmadan çekilmesi konusunda da konuşan Bozdağ, "Sayın Trump'un dün yaptığı açıklama talihsiz bir açıklama. Yanlış bir adım atıldı." ifadesini kullanan Bozdağ, "ABD yanlış adımla doğru sonuç hesabı yapıyorsa burada aldandığını görmek için fazla bir zaman geçmeyecektir." "Öyle gözüküyor ki ABD yönetimi İran konusunda yeni bir politikayı, planı hayata geçirmeye karar vermiş durumda. Bu planın birinci adımı anlaşmadan ABD'yi geri çekmek, onu yaptılar. İkinci adımı da ambargoyu uygulamak, onu hayata geçirecekler. Üçüncü, dördüncü adımları ne olacak hep beraber göreceğiz." dedi. 

 

Başbakan Yardımcısı Bozdağ TAMAM akımı ABD İran Twitter son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama