Bahçeli'den Flaş Meral Akşener Yorumu: Hanımefendi İkna Edilmeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den partisinde seçimli olağanüstü genel kongreye taşıyan ve aday olmayacağını açıklayan iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener için flaş bir açıklama geldi. Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada, "Koray Aydın ve bazı arkadaşlarına büyük görev düşmektedir. Hanıfendiyi mutlaka ikna etmeliler” dedi.

Bahçeli'den Flaş Meral Akşener Yorumu: Hanımefendi İkna Edilmeli
Bahçeli'den Flaş Meral Akşener Yorumu: Hanımefendi İkna Edilmeli melek eren

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den partisinde seçimli olağanüstü genel kongreye taşıyan ve aday olmayacağını açıklayan iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener için flaş bir açıklama geldi. Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada,  "Koray Aydın ve bazı arkadaşlarına büyük görev düşmektedir. Hanıfendiyi mutlaka ikna etmeliler” dedi.

İyi Parti'nin Afyon'da yapılan kampından sonra yaşanan olaylarla ilgili olarak bir grup gazeteci MHP lideri Devlet Bahçeli'ye birtakım sorular yöneltti.  Devlet Bahçeli bu konuda yaptığı açıklamada,  "Öncelikle İP’in kendi iç işleriyle ilgili konularda yorum ve değerlendirme yapmayı etik bulmayız. Hanımefendi twitter üzerinden bir açıklama yaparak aday olmayacağını ilan etmiş bulunuyor. Bu durumda Koray Aydın ve bazı arkadaşlarına büyük görev düşmektedir. Hanımefendiyi mutlaka ikna etmeliler. Ve hanımefendinin arkasında durarak görevinin devamını sağlamalılar. Bu demokrasi ve İP açısından son derece faydalı olacaktır." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İYİ parti son dakika meral akşener açıklama yorum
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama