Abdullah Gül’den Eleştirilere Sert Cevap! “Ahlak Sınırlarını Aşan…”

  Abdullah Gül’den Eleştirilere Sert Cevap! “Ahlak Sınırlarını Aşan…”
  Abdullah Gül’den Eleştirilere Sert Cevap! “Ahlak Sınırlarını Aşan…” Hasan Vural Topbaş

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yeni çıkartılan KHK ile ilgili eleştirilerde bulununca kendisine AK Parti’den ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tepkiler gelmişti. Bu tepkilere ise Abdullah Gül sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sert bir cevap verdi. İşte detaylar…

Yeni çıkartılan 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname için ilk önce muhalefet partilerinden tepkiler gelirken, bu tepkilere ise eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katılmıştı. KHK’nın içerisinde yeni bir düzenleme yapılması gerektiğini belirten Gül, KHK’yi “Kaygı verici” olarak nitelendirmişti. Bu eleştirisinin ardından ise Abdullah Gül’e Ak Parti içinden sert eleştiriler gelmiş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’da sitem etmişti. 

AHLAK SINIRINI AŞAN SALDIRILARIN…

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kurucusu olduğu AK Parti’nin içerisinden tepki seslerinin yükselmesinin ardından yine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve fikirlerini paylaşmaya devam edeceğini belirtti. Gül, "Bir süredir basın yayın organları ve sosyal medya üzerinden bazı milletvekilleri ve ilgili troller tarafından şahsıma karşı yapılan saygısızlık, hakaret ve ahlak sınırlarını aşan saldırıların son açıklamamdan sonra giderek arttığına dikkat çekiyorum. Partimizin kuruluş ilkelerinden biri olan düşünce ve ifade özgürlüğüne inanan birisi olarak, gerekli gördüğüm durumlarda görüşlerimi açıklamaya devam edeceğim. " ifadelerine yer verdi.

 

Abdullah Gül Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti politika siyaset KHK 696 sayılı KHK
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama