Bim Aktüel Kataloğu ile Homatech Notebook Sadece 599 TL

Bim Aktüel Kataloğu ile Homatech Notebook Sadece 599 TL

BİM Aktüel 27 Temmuz 2018 kampanyasını erkenden tüketicileri duyurdu. Her hafta olduğu gibi bu hafta da BİM aktüel kataloğunun yeni kampanyasında çok kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler bulunuyor. Bu ürünlerin içerisinde en dikkat çeken ürünlerden biri de Hometech notebook oluyor. Teknoloji ürünlerinde yaptığı cazip kampanyalarla dikkat çekmeye devam eden ünlü marketler zincirinde bu hafta çok uygun fiyata bilgisayar satılacak.

Teknoloji Haberleri - 2018-07-23 02:47:41

BİM Aktüel 27 Temmuz 2018 kampanyasını erkenden tüketicileri duyurdu. Her hafta olduğu gibi bu hafta da BİM aktüel kataloğunun yeni kampanyasında çok kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler bulunuyor.  Bu ürünlerin içerisinde en dikkat çeken ürünlerden biri de Hometech notebook oluyor. Teknoloji ürünlerinde yaptığı cazip kampanyalarla dikkat çekmeye devam eden ünlü marketler zincirinde bu hafta çok uygun fiyata bilgisayar satılacak. 

BİM 27 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu ile bu hafta dizüstü bilgisayarı oldukça uygun fiyatlara tüketicileri ulaştırmaya hazırlanıyor. Hemen hemen bütün aktüel ürünler katalogları içerisinde teknoloji ürünlerine yer veren ünlü Marketler Zinciri daha önce de birçok defa bilgisayar ve cep telefonu kampanyası yapmıştı. BİM Market'in bu haftaki aktüel ürünler kataloğu içerisinde en dikkat çeken ürünlerden biri Hometech dizüstü bilgisayar oluyor. Oldukça uygun fiyata BİM marketlerde 27 Temmuz Cuma günü satılacak olan bu ürün hakkında detaylı bilgileri sizlere haberimizin devamında vereceğiz. İşte 27 Temmuz Bim kataloğu ile gelen aktüel ürünler ve detayları…

BİM AKTÜEL 27 TEMMUZ HOMETECH BİLGİSAYAR FİYATI VE ÖZELLİKLERİ
27 Temmuz BİM aktüel kataloğu
ile gelecek olan Hometech bilgisayarın fiyatı sadece 599 TL olacak. Kredi kartına Peşin fiyatına 6 taksit imkanı ile de satın alabileceğiniz bu dizüstü bilgisayarın özelliklerine bakacak olursak;

  • Alfa 110 A Windows dizüstü bilgisayar
  • 2 yıl Garanti
  • İntel işlemci
  • 11,6 inch full HD ekran
  • 2 GB RAM
  • 32 GB dahili Hafıza

BİM 27 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu ile bu kaliteli bilgisayarı uygun fiyata alabilirsiniz.  Ancak aktüel ürünler kataloğu ile gelen indirimli ürünlerin stoklarla sınırlı olduğunu unutmayın ve Kampanyayı kaçırmamak için kampanya gününde erkenden Bim markete uğrayın.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER