Fenerbahçe İçin Bomba İddia: Bilerek Oynamayan 6 Futbolcu Var

Fenerbahçe İçin Bomba İddia: Bilerek Oynamayan 6 Futbolcu Var

Fenerbahçe bu sezon ligde bir türlü istediği başarıyı yakalayamazken tarihinin en kötü başlangıçlarında da birini yaptı. Hollanda'dan Fenerbahçe hakkında bomba bir iddia gündeme geldi.

Spor Haberleri - 2018-10-03 15:08:15

Hollandalı futbol yorumcusu Johan Derksen,  bu sezon ligde bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan Fenerbahçe hakkında önceki gece katıldığı bir televizyon programında ilginç açıklamalarda bulundu.

PHİLLİP COCU’NUN GÖNDERİLMESİ İÇİN UĞRAŞLAR OLDUĞUNU İMA ETTİ

Hollandalı Futbol yorumcusu Katıldığı televizyon programında Fenerbahçe'nin teknik direktörü Phillip Cocu’nun takımdaki görevinin bir an önce son bulması için uğraşlar olduğunu ima etti. Veronica Inside adlı programa katılan tecrübeli yorumcu, Fenerbahçe'de bazı futbolcuların bilerek isteksiz oynadığını savunarak, “Maçları boykot eden, iyi maaşlı 6 futbolcu var. Bunlar sahada sadece numara yapıyor, işin kolayına kaçıyorlar”  ifadelerini kullandı. 

“İYİ BİR KONTRATLARI VAR”

Derksen, Cocu ve yardımcılarının içinde bulunduğu durum hakkında ise “İyi bir kontratları var. Bu yüzden parayı almak istiyorlar ve kendiliğinden ayrılmak istemiyorlar. Ancak yönetim onların bavullarını toplamasını bekliyor. Dolayısıyla şu an için sıkıntı bundan kaynaklanıyor” yorumunu yaptı.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER