Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şöhretler Karması' Maçını Başlattı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şöhretler Karması' Maçını Başlattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır stadyumunda oynanan şöhretler karması maçının başlama vuruşunu yaptı. Karşılaşma sonucunda beyaz takım kırmızı takımı 5-3 yendi.

Spor Haberleri - 2018-10-20 16:51:16

18 21 Ekim tarihleri arasında Diyarbakır Valiliği Büyükşehir Belediyesi ve Okçular vakfı Gençlik ve Spor Bakanlığı Ulaştırma ve altyapı Bakanlığı ile Türk Telekom'un desteğiyle Diyarbakır'da düzenlenen festivalde bölge gençlerinin spor sanat ve eğlence ile Buluşmaları sağlandı.

Organizasyon kapsamında düzenlenen şöhretler karması maçında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başlama vuruşunu sembolik olarak gerçekleştirdi. Başlama vuruşunun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşılaşmayı tribünden takip etti. Şöhretler karması maçını kazanan beyaz takım aldı.

İŞTE KADRODAKİ İSİMLER

Şöhretler karması maçında forma giyen isimler şu şekilde; Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Haydar Ali Yıldız, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin,  Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile Hürriyet ve Adalet Derneği Başkanı Taha Ayhan, eski futbolculardan Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Hamit Altıntop, Hasan Kabze, Ali Tandoğan, Yattara, Ayhan Akman, Serdar Kulbilge, Tolunay Kafkas, Faruk Atalay, Hayati Köse.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başlama vuruşu öncesinde Maçın hakemi Cüneyt Çakır ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER