Arda Turan'a Bir Şok daha! Aslıhan Doğan Ailesinin Yanında Kalacak

Arda Turan'a Bir Şok daha! Aslıhan Doğan Ailesinin Yanında Kalacak

Ünlü futbolcu Arda Turan hakkında popçu Berkay'la yaşadığı kavga sonrası 12 buçuk yıl hapis istemiyle dava açıldı. Şok üstüne şok yaşayan Arda Turan'a bir darbe de kayınpederinden geldi.

Spor Haberleri - 2018-10-20 17:39:15

İddiaya göre Aslan Doğan'ın babası Sabri Doğan Arda Turan'a rest çekti.

KAYINPEDER FIRÇASI

Sabri Doğan'ın kızı Aslıhan Doğan’ı olay sonrası kendi evine götürdüğü öğrenildi. Çubuklu Vadi evlerinde yaşayan Baba Doğan'ın aynı sitede yaşayan damadı Arda Turan'a  "Kızım karnı burnunda evde tek başına, sen gecelerde eğleniyorsun. Aslıhan doğurana kadar bizde kalacak" dediği iddia edildi. İddiaya göre Arda Turan baba evinde işini gördükten sonra kendi evinde tek başına kalıyor. Aslıhan Doğan'ın ara sıra eve uğradığı ve annesi Güler hanımın bir an bile yalnız bırakmadı öne sürüldü.

TİTREYE TİTREYE AĞLAMIŞTI

Aslıhan Doğan kavga gecesi Özlem Ada Şahin’in kendisini araması ile büyük birçok yaşanır ve Arda Turan gece geç saatlerde eve gittiğinde eşini Titreye titreye ağlarken bulduğunu söylemişti.

2 BUÇUK YIL HAPİS

Arda Turan hakkında açılan davanın ilk Mahkemesi 30 Ocak 2019 tarihinde görülecek. Futbolcu hakkında Cinsel taciz kasten yaralama korku kaygı ve panik oluşturabilecek tarzda silahla ateş etme ve ruhsatsız silah bulundurma suçundan 12,5 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER