Onu Görenler Korkudan Yolunu Değiştiriyordu, Eczacıdan Gelen Yardım Eli Hayatını Değiştirdi

Onu Görenler Korkudan Yolunu Değiştiriyordu, Eczacıdan Gelen Yardım Eli Hayatını Değiştirdi

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan Sedef hastası Musa Sümbül hastalığından Ankara'da Eczacı Reyhan Aliusta sayesinde kurtuldu. Sümbüle yardım elini uzatan Eczacı Reyhan Aliusta,"Sedef veya egzama hastaları artık umutsuz olmasınlar" ifadelerini kullandı.

Sağlık Haberleri - 2018-10-02 14:35:26

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan 42 yaşındaki Musa Sümbül Sedef hastalığı ile 23 yıldan bu yana mücadele ediyordu. Sümbül bir sabah uyandığında ne derisinde kızarıklık var olduğunu görerek hastaneye gittiğini, kendisine verilen ilacı kullandığını Fakat derisindeki kızarıklıklarına artarak devam ettiğini söyledi.

İLAÇ TERS ETKİ YAPTI

Antalya Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından kendisine verilen ilacın ters etki yaptığını söyleyen Sümbül, derisinde daha sonra pullanma ve iltihaplanma oluştuğunu dile getirdi.Sümbül vücudunda meydana gelen bu yaralar nedeniyle çalışamaz hale geldi. 23 yıl boyunca bu hastalıktan kurtulmak için her yolu deneyen Sümbül yaklaşık 2 ay önce kendisinin durumuna İhlas Haber ajansından görerek ulaşan Eczacı Reyhan Aliusta’nın daveti ile kurtuldu. 

"HER GELDİĞİMDE İYİLEŞTİĞİMİ GÖRDÜM"

Yaklaşık iki aydan beri tedavi gören Sümbül yıllardır bu hastalıkla mücadele ettiğini belirterek, "Antalya Tıp'ta olsun, Ankara'da olsun, Sivas Balıklı Göl olsun hiçbir çözüm bulamadım. İyileşti, arkasından yeniden çıktı. Doktorlar kesin çözüm olmadığını söyledi. Yaklaşık 2 ay önce Ankara'dan Reyhan Hanım bana ulaştı. Ben maddi durumumun iyi olmadığını söyledim. Kendileri tüm masraflarımı karşıladılar, ben Ankara'ya geldim ve tedaviye başladım. 2 aydır 20 miligram olarak kullanıyorum, her gelişimde iyileştiğimi gördüm. Şuanda hiçbir şeyim kalmadı" diye konuştu.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER