Son Dakika! Ak Parti'nin İstanbul ve Ankara Adayı Belli Oldu

Son Dakika! Ak Parti'nin İstanbul ve Ankara Adayı Belli Oldu

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, İstanbul ve Ankara dahil Olmak üzere birçok Büyükşehir Belediye adayının belirlendiğini söyledi. Numan Kurtulmuş yaptığı açıklamada adayların ne zaman açıklanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri olduğunu söyledi.

Politika Haberleri - 2018-11-21 12:15:38

AK Parti Genel Başkan Vekili ve İstanbul milletvekili Numan Kurtulmuş, TRT Haber'de gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart için hazırlıkların başladığını belirten Numan Kurtulmuş, "İstanbul ve Ankara dahil birçok büyükşehir belediye adayımızı belirledik"  ifadelerini kullandı. 

Numan Kurtulmuş CHP milletvekili Öztürk Yılmaz'ın ezan yorumu sonrası partiden ihracı tanıştığımız kararı ve Atatürk büstüne yapılan çekişli saldırının 28 Şubat’ı hatırlattığını ve bu olayların tesadüfi olmadığını söyledi.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili de konuşan Numan Kurtulmuş, 
"Türkiye son derece başarılı bir süreç yürüttü. Diplomasi, medya ayağı ve hukuk süreci ile yargılama. Kısa süre içerisinde Suudi yetkililerin en üst düzeyden 'evet bu cinayeti bizim adamlarımız işledi' demesini sağladı. Türkiye bunu bir siyasi mesele olarak görmedi. Uluslararası alanda da üstünün örtülmeyeceği şeklinde çalıştık." ifadelerini kullandı. 
Cemal kaşıkçının öldürme emrini verdiği sorusunun hala yanıt bulunmadığını belirten Numan Kurtulmuş, "Faili de belli, ABD bu olayı görmezden gelme gibi bir olayı var. 'Ya ne oluyor, göz göre göre bir adam asit kazanlarında yok edildi' diye sıkıştırıyorlar. CIA gibi bırakın emrin kimin tarafından verildiğini, Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda dolaşan kedinin tüylerinin rengini bile bilen bir örgüt. Bu emri kimin verdiğini ABD'nin bilmemesi mümkün değil." dedi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER