Muharrem İnce'den 24 Haziran İtirafı:

Muharrem İnce'den 24 Haziran İtirafı: "Apolet" Tartışması İçin Pişmanım

CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, canlı yayında pişmanlığını dile getirdi. Seçimler öncesinde efsane komutanlardan Metin Temel'in apoletin sökeceğini söyleyen İnce, Bu tartışmayı fazla uzattığını ve bu nedenle pişman olduğunu dile getirdi.

Politika Haberleri - 2018-07-13 11:42:17

CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce,  canlı yayında pişmanlığını dile getirdi. Seçimler öncesinde efsane komutanlardan Metin Temel'in apoletin sökeceğini söyleyen İnce, Bu tartışmayı fazla uzattığını ve bu nedenle pişman olduğunu dile getirdi. 

24 Haziran seçimlerinde CHP'den cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce canlı yayında pişmanlıklarını açıkladı.  Muharrem İnce açıklamasında, "Apolet tartışmasını fazla uzattım, hata yaptım. Erdoğan 32 miting yaptı, ben 107 yaptım, yetmez! Keşke geceleri de yapsaydım"  dedi.

"KILIÇDAROĞLU, ADAYLIĞINI NE ZAMAN AÇIKLAYALIM" DİYE SORDU
Muharrem İnce ve açıklamaları şu şekilde oldu;
"Kılıçdaroğlu sizi aday göstermek zorunda mı kaldı?" sorusuna İnce, "Kemal Kılıçdaroğlu, "Yaptığımız anketlerde senin ismin ön plana çıktı" dedi. "Ne zaman açıklayalım" diye sordu, ben de onun zamanını ben belirlemek istiyorum dedim ve sürece başladık" cevabını verdi.

"PEK ÇOK İNSAN DESTEK VERDİ"
İnce, "Sayın Kılıçdaroğlu sürekli aradı, ben kimseye haksızlık etmem, ne gerekiyorsa yaptı ama bazı yerlerde çok can sıkıcı şeyler oldu. Örgüte çok teşekkür ederim çok çalıştılar, bir iki küçük can sıkıcı şey oldu, insanlar o sıcakta CHP üyesi olsun olmasın pek çok insan kampanyaya destek verdi. Sadece 15 milyon bana oy veren değil, güvenlik kuvvetleri de harika şeyler yarattılar. Gençler sosyal medyada harika şeyler yarattılar" ifadelerini kullandı.
 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER