Meral Akşener'den Flaş İddia: “Erdoğan Bana Güçlü Başbakan Yardımcılığı Teklif Etti”

Meral Akşener'den Flaş İddia: “Erdoğan Bana Güçlü Başbakan Yardımcılığı Teklif Etti”

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, flaş bir iddiayı gündeme getirdi. Akşener 7 Haziran seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine 'güçlü başbakan yardımcılığı' Teklifinde bulunduğunu hatta aracı olarak da evine AK Parti İstanbul milletvekili Metin Külünk gönderdiğini iddia etti.

Politika Haberleri - 2018-06-11 14:03:51

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, flaş bir iddiayı gündeme getirdi.   Akşener 7 Haziran seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine 'güçlü başbakan yardımcılığı' Teklifinde bulunduğunu hatta aracı olarak da evine AK Parti İstanbul milletvekili Metin Külünk gönderdiğini iddia etti. 

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, 7 Haziran seçimlerinin ardından AK Parti'nin kendisine Başbakan yardımcıları teklifinde bulunduğunu iddia etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aracı olarak Metin Köyü köy evi ne gönderdiğini söyleyen Akşener teklifi kabul etmediğini,   bundan Sonrasında da Cumhuriyeti halkına katılmasının asla mümkün olmadığını dile getirdi. 

"CUMHUR İTTİFAKI 'ZORAKİ BİR EVLİLİK"
Karadeniz turu dönüşü Sözcü Gazetesinden denize ayağını açıklamalarda bulunan iyi Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, AK Parti ve MHP arasında yapılan Cumhur ittifakının zoraki bir evlilik olduğunu söyledi.  Özellikle Bahçeli'nin, "Özellikle AK Partili milletvekili adayları; kendinize dikkat edin, fitneye düşmeyin. MHP üzerinde oyun oynamaya kalkmayın"  çıkışının bunun bir göstergesi olduğunu söyleyen Akşener, kendisine de 7 Haziran 2015 genel seçimlerinin ardından güçlü başbakan yardımcılığı" teklifi geldiğini dile getirdi.

"BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI, BENİM AÇIMDAN MÜMKÜN DEĞİL"
 Akşener açıklamasının devamında, "7 Haziran'dan sonra bana bakanlık teklif ettiler. Kulağıma söylenen güçlü başbakan yardımcılığıydı. Bu teklifin kağıdı duruyor. Ben o zaman (AK Partililer için) harika bir insanmışım ki, teklif ettiler! Reddettim. Sonra Metin Külünk (İstanbul AK Parti Milletvekili) evime geldi. Kendisinin Erdoğan tarafından gönderildiğini söyledi. Bilemem orasını. Ben şahsi olarak 'Hayır' demiş bir insanım. Benim açımdan bundan sonra (Cumhur İttifakı'na katılmam) mümkün değil."  dedi.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER