Hediye Uçak Polemiği Büyüyor! Kılıçdaroğlu: Derhal İade Edin

Hediye Uçak Polemiği Büyüyor! Kılıçdaroğlu: Derhal İade Edin

Katar tarafından Başkan Erdoğan'a hediye edildiği iddia edilen uçak hakkında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha konuştu. Ankara'da açıklama yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Erdoğan tarafından yapılan "Katar, uçağı hibe etti, benim şahsımın değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nindir'' açıklamasına yanıt olarak, "Türkiye bir şeyhten hibe uçak alamaz, yarın sabah iade edilmeli" ifadelerini kullandı.

Politika Haberleri - 2018-09-17 11:38:50

Katar tarafından Başkan Erdoğan'a hediye edildiği iddia edilen uçak hakkında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha konuştu. Ankara'da açıklama yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu,  Başkan Erdoğan tarafından yapılan  "Katar, uçağı hibe etti, benim şahsımın değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nindir''  açıklamasına yanıt olarak, "Türkiye bir şeyhten hibe uçak alamaz, yarın sabah iade edilmeli"  ifadelerini kullandı.

CHP'de son dönemlerde Kazan kaynarken Muharrem İnce ile yaşadığı Polemik ile gündeme gelen CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu defa da Başkan Erdoğan'a Katar şeyhinin hediye ettiği uçakla ilgili açıklamalarda bulundu.

ERDOĞAN'IN SÖZLERİ SORULDU

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kemal Kılıçdaroğlu'na Başkan Erdoğan tarafından yapılan ''Katar, uçağı hibe etti ve o uçak benim şahsımın değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nindir"  açıklaması soruldu. 

"DERHAL İADE EDİLMELİ"
Kemal Kılıçdaroğlu açıklamasında Erdoğan'ın derhal uçağı iade etmesi gerektiğini belirterek "Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir şeyhten hibe uçak alacak kadar küçülmemeli. Eğer onuru varsa o uçağı yarın sabah iade eder. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir şeyhten hibe uçak alamaz. O Katar şeydi kim? Doğu Akdeniz'de Türkiye'ye karşı doğalgaz arayışını yapan şirketlerle ortak olan Katar şirketi." ifadelerini kullandı.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER