Deniz Baykal'ın Hastalığı Nedeniyle Meclis'in İlk Oturumunu Bahçeli Yönetecek

Deniz Baykal'ın Hastalığı Nedeniyle Meclis'in İlk Oturumunu Bahçeli Yönetecek

Meclis'in ilk oturumunu en yaşlı üyesi sıfatı ile CHP Milletvekili Deniz Baykal'ın yönetme Hakkı bulunuyor. Fakat Baykal uzun süredir ciddi sağlık sorunları yaşadığı için oturma katılmazsa yerine en yaşlı üye sıfatıyla 70 yaşındaki Devlet Bahçeli Meclis’i açacak.

Politika Haberleri - 2018-06-25 11:10:33

Meclis'in ilk oturumunu en yaşlı üyesi sıfatı ile CHP Milletvekili Deniz Baykal'ın yönetme Hakkı bulunuyor.  Fakat Baykal uzun süredir ciddi sağlık sorunları yaşadığı için oturma katılmazsa yerine en yaşlı üye sıfatıyla 70 yaşındaki Devlet Bahçeli Meclis’i açacak.

24 Haziran seçimlerini henüz kesin olmayan sonuçlarına göre 27. dönemde TBMM deki ilk oturumu yönetecek isimli belli oldu.  Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre CHP'den bir kez daha Antalya milletvekili seçilen 79 yaşındaki Deniz Baykal, en yaşlı üye sıfatı ile Meclis’i yönetecek. 

BAYKAL'IN SAĞLIK SORUNLARI
Herkesin bildiği üzere Deniz Baykal'ın geçtiğimiz yıldan beri devam eden ciddi sağlık sorunları bulunuyor.  Ankara'da tedavisi süren Deniz Baykal'ın Meclis’e gelip oturumu yönetip yönetemeyeceği henüz bilinmiyor.  Eğer Deniz Baykal Meclis’e gelmezse onun ardından en yaşlı üye sıfatında bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli Meclis’i yönetecek.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER