Survivor 2018 11 Haziran Yeni Bölüm Tanıtımında Ünlüler Ve Gönüllüler Arasında Büyük Kavga!

Survivor 2018 11 Haziran Yeni Bölüm Tanıtımında Ünlüler Ve Gönüllüler Arasında Büyük Kavga!

Survivor 2018 11 Haziran yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Yeni bölümde oynanacak olan ödül oyunu sırasında Hakan Hatipoğlu'nun Mustafa'ya bir şey fırlatmak üzerine ünlüler ve gönüllüler arasında büyük bir kavga çıkıyor. Kavgaya Adem'in de dahil olması ile birlikte Hakan ve Adem birbirine giriyor. Daha önce de Acun Ilıcalı tarafından uyarılan Adem Kılıççı Survivor 2018 diskalifiye mi oluyor?

Medya Haberleri - 2018-06-11 00:53:05

Survivor 2018 11 Haziran yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.  Yeni bölümde oynanacak olan ödül oyunu sırasında Hakan Hatipoğlu'nun Mustafa'ya bir şey fırlatmak üzerine ünlüler ve gönüllüler arasında büyük bir kavga çıkıyor. Kavgaya Adem'in de dahil olması ile birlikte Hakan ve Adem birbirine giriyor.  Daha önce de Acun Ilıcalı tarafından uyarılan Adem Kılıççı Survivor 2018 diskalifiye mi oluyor?

TV8 izlenme rekorları kıran yarışması Survivor 2018 heyecanı devam ediyor.  Bu hafta 2 dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından 3 eleme adayı çıkarken Survivor 11 Haziran 2018 yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.  Yeni bölümde iki takım ödül oyunu oynayacak ve ardından da ünlüler takımından elenen isim belli olacak.  Fakat ödül oyunu sırasında Hakan Hatipoğlu ve Mustafa Kemal arasında başlayan gerginlik bütün takımı sarıyor ve iki takım arasında büyük bir kavga yaşanıyor. 

ÖDÜL OYUNU SIRASINDA BÜYÜK KAVGA 
Survivor 2018 11 Haziran yeni bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımları ÖDÜL oyunu için sahaya çıkıyor. Ödül oyunu sırasında Hakan Hatipoğlu ve Mustafa Kemal arasında başlayan tartışma bir anda büyüyor ve Adem'in de tartışmaya dahil olmasıyla büyük büyük kavga yaşanıyor.  Madem daha öncede Turabi ile yaşadığı kavganın ardından Acun Ilıcalı tarafından uyarılmıştı.  Bu defa da Kavganın ortasında Adem'in olmasa bir diskalifiye olur mu sorusunu akıllara getirdi. 

SURVİVOR 2018 11 HAZİRAN KİM ELENDİ?
Diğer yandan Survivor 2018 yeni bölümünde ünlüler takımından bir yarışmacı adaya veda edecek.  Ünlüler takımında eleme adayları Mustafa Kemal, Turabi ve Merve oldu.  Bu üç yarışmacı arasından büyük oylamasında en az puan alan yarışmacı adaya veda edecek.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER