'Kim Milyoner Olmak İster'de Telefon Jokeri Şoku! Yarışmacı Rezil Oldu

'Kim Milyoner Olmak İster'de Telefon Jokeri Şoku! Yarışmacı Rezil Oldu

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının dün akşam ekrana gelen bölümüne bir yarışmacının telefon Joker hakkımı kullanmak için aradığı kişinin soruyu internetten ararken çıkardığı klavye sesleri damga vurdu.

Medya Haberleri - 2018-12-04 18:46:57

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Aleyna Cesur adlı yarışmacının yaşadığı olay sunucu Murat Yıldırım başta olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi. Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olan Aleyna Cesur kendisine yöneltilen 30 bin liralık Soru sırasında telefon Joker hakkımı kullanmak istedi. Yakın bir arkadaşını arayan Aleyna Cesur’un arkadaşı kendisine yöneltilen soruya internetten bulmaya çalışınca sosyal medyada Gündem oldu.

SORUYU İNTERNETTE ARATTI

Yarışmada Aleyna Cesur isimli yarışmacıya, "Guinness Dünya Rekorarı'na göre Kurt Steinter, bir taşı su üzerinde art arda kaç defa sektirerek rekor kırmıştır?" Şeklinde 30 bin liralık soru yöneltildi. Bu soruya yanıt veremeyen yarışmacı telefon Joker hakkımı kullanmak istedi. Fakat telefonla aradığı arkadaşı sorunun cevabını bulmaya çalışsa da 30 saniyelik süre içerisinde bunu başaramadı.

"AĞZINDA BİR ŞEY VARDI GALİBA"

Stüdyoya kadar ulaşan klavye sesleri üzerine Murat Yıldırım, "Ağzında bir şey vardı galiba, yiyordu" sözleriyle göndermede bulundu. 

YANLIŞ CEVAP VERDİ, ELENDİ

Yarışmacı telefon jokerinde de Doğru cevabı öğrenene İnce Yarı yarıya Joker hakkını kullanarak yanlış yanıt verdi ve 15 bin TL ödül ile yarışmadan elendi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER