Survivor 2018 18 Haziran Son Bölümde Kim Elendi?

Survivor 2018 18 Haziran Son Bölümde Kim Elendi?

Survivor 2018'de bu akşam yine kritik bir eleme yaşanacak. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununun ardından Adem ve Nagehan dokunulmazlığı kazanarak bu hafta eğlenmeye garanti altına almıştı. Ada konseyinde yapılan ilk oylama sonucunda eleme adayı olarak ünlüler takımından Turabi'nin ismi yazıldı. Kadınlarda dokunulmazlığı kazanan Nagihan ikinci eleme adayı olarak ünlüler takımından Sema'nın ismini söyledi. Erkeklerde dokunulmazlığını sahibi olan Adem ise gönüllüler takımından Murat'ın ismini verdi. Peki, Survivor 2018 18 Haziran son bölümde kim elendi?

Magazin Haberleri - 2018-06-19 00:16:50

Survivor 2018'de bu akşam yine kritik bir eleme yaşanacak.  Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununun ardından Adem ve Nagehan dokunulmazlığı kazanarak bu hafta eğlenmeye garanti altına almıştı.  Ada konseyinde yapılan ilk oylama sonucunda eleme adayı olarak ünlüler takımından Turabi'nin ismi yazıldı.   Kadınlarda dokunulmazlığı kazanan Nagihan ikinci eleme adayı olarak ünlüler takımından Sema'nın ismini söyledi.   Erkeklerde dokunulmazlığını sahibi olan Adem ise gönüllüler takımından Murat'ın ismini verdi.  Peki, Survivor 2018 18 Haziran son bölümde kim elendi?

TV8 de yayınlanan Survivor 2018 yarışmasında yavaş yavaş sona yaklaşılıyor.  Yarışmada hızlandırılmış elemeler başlarken Bu akşam bir kişi daha adaya veda edecek. Ünlüler takımı yarışmaya üç kişi ile devam ederken gönüllüler takımında 6 yarışmacı eğlenmek için mücadele veriyor. 

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU 
Survivor'da dün akşam yapılan Ada konseyinde eleme adayları belli oldu.  Erkeklerde dokunulmazlığı kazanan Adem Murat'ın ismini, kadınlarda dokunulmazlığı kazanan Nagihan ise Sema'nın ismini verirken Ada konseyinde yapılan oylamada en çok adı yazılan isim ise Turabi oldu.  Bu akşam SMS sonuçlarına göre Sema Turabi ya da Murat arasından bir yarışmacı adaya veda edecek. Diğer yandan Murat, Hakan dururken kendi ismini yazdıkları için Adem ve Sema’ya karşı tavır aldı.

Survivor 2018'de elenen yarışmacı Sema oldu. 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER