Survivor 2018 17 Haziran Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı, Eleme Adayları Kimler Oldu?

Survivor 2018 17 Haziran Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı, Eleme Adayları Kimler Oldu?

Survivor 2018 17 Haziran dokunulmazlık oyunu heyecanlı tüm hızıyla devam ediyor. Survivor Bireysel olarak oynamaya başladığı günden bu yana dokunulmazlık oyunlarında yarışmacılar tek tek sahaya çıkıyor. Bu akşam yine kritik bir dokunulmazlık oyunu ile sahaya çıkan yarışmacılar hem evlenmemek hem de bir eleme adayı çıkartmak için büyük bir çaba sarf ediyor. Peki, Survivor 17 Haziran 2018 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 17 Haziran Survivor 2018 eleme adayları kimler oldu?

Magazin Haberleri - 2018-06-17 23:52:31

Survivor 2018 17 Haziran dokunulmazlık oyunu heyecanlı tüm hızıyla devam ediyor.  Survivor Bireysel olarak oynamaya başladığı günden bu yana dokunulmazlık oyunlarında yarışmacılar tek tek sahaya çıkıyor.  Bu akşam yine kritik bir dokunulmazlık oyunu ile sahaya çıkan yarışmacılar hem evlenmemek hem de bir eleme adayı çıkartmak için büyük bir çaba sarf ediyor.  Peki, Survivor 17 Haziran 2018 dokunulmazlık oyununu kim kazandı?  17 Haziran Survivor 2018 eleme adayları kimler oldu?

TV8 Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2018 yarışmasında artık adım adım sona yaklaşılıyor.  Yarışmada İki haftadan beri takım kavramı ortadan kalktı ve yarışmacılar bireysel olarak mücadele ediyor. Özellikle ünlüler takımından Turabi'nin ve gönüllüler takımından Damla'nın hastaneye kaldırılmasının ardından yarışmanın akıbetinin ne olacağı merak ediliyor.  Bu akşam Survivor 2018'de yarışmacılar yeni bir dokunulmazlık oyunu için sahada.  Peki, 17 Haziran Survivor 2018 dokunulmazlığı kim kazandı?

DAMLA’NIN VE TURABİ’NİN DURUMU NE OLACAK?
Survivor 2018 yarışmasında en çok merak edilen konulardan biri şu anda sakat olarak hastanede bulunan Turabi ve Damla'nın sağlık durumlarının ne olacağı ve yarışmacıların yarışmaya devam edip edemeyeceği.  Bu akşam yapılacak olan Ada konseyinde Damla'nın durumu hakkında net bir karar verilecek.  Survivor son bölüm tanıtımında Damla'nın Ada konseyinde döktüğü gözyaşları sevenlerini oldukça üzülmüştü.  Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamada Damla'nın sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a devam edemeyeceği yönünde algılanmıştır.  Bu sezon Survivor'a favori yarışmacılardan biri olarak gösterilen Damla canın akıbeti bu gece net olarak belli olacak.

SURVİVOR 2018 17 HAZİRAN DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Survivor 2018 17 Haziran dokunulmazlık oyunu şu sıralarda oynanıyor. Oyunun tamamlanmasının ardından kazananı sizlerle paylaşacağız. Survivor 2018'de dokunulmazlığı kadınlarda Nagihan, erkekler de ise Adem Kılıççı kazandı. 

SURVİVOR 2018 17 HAZİRAN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor 2018'de ilk eleme adayı yapılan oylama sonucunda ünlüler takımından Turabi oldu. İkinci eleme adayı olarak Nagihan, Sema'nın ismini verdi. Son eleme adayını ise dokunulmazlığın sahibi olan Adem belirledi ve Murat'ın ismini verdi. 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER