Son Dakika! Kobra Yılanı Sokan İllüzyonist Aref Hastanede Ölümle Pençeleşiyor, İşte Hastanedeki İlk Görüntüleri

Son Dakika! Kobra Yılanı Sokan İllüzyonist Aref Hastanede Ölümle Pençeleşiyor, İşte Hastanedeki İlk Görüntüleri

Son dakika! Türkiye'nin bir yarışma programı ile tanıdığı ilizyonist Aref, sihirbazlık gösterileri de kullandığı Kobra cinsi yılanın ısırması sonucu hastaneye kaldırıldım.

Magazin Haberleri - 2018-07-16 13:09:45

Son dakika!  Türkiye'nin bir yarışma programı ile tanıdığı ilizyonist Aref, sihirbazlık gösterileri de kullandığı Kobra cinsi yılanın ısırması sonucu hastaneye kaldırıldım.

İran uyruklu Aref'in sağlık durumu hakkında açıklama yapan Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür,  kobra cinsi yılanın ısırdığı 29 yaşındaki sihirbazın durumunun şimdilik iyi olduğunu söyledi. Diğer yandan Aref'in hastanedeki ilk görüntüleri de ortaya çıktı.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA
Antalya İl Sağlık Müdürü Dr Güldür, Aref'in sağlık durumunun Düne göre iyiye gittiğini belirterek, yılanın ısırdığı sağ Kolundaki şişliğinde inmeye başladığını söyledi.  Aref'in sağlık değerlerinde bir anormallik olmadığını ve tedavi ile ilgili her türlü girişimin yapıldığını söyleyen Dr Hülür, ısırmanın 'ikinci evre yılan sokması' olarak değerlendirildiğini, sokulan bölgede 'lokal zehirlenme' olduğunu ve bütün vücuda yayıldığını düşünmediklerini dile getirdi. Sağlık Bakanlığı nezdinde panzehirin bulunarak Türkiye'ye getirilmesi konusunda girişimlerin devam ettiğini belirten Dr Hülür, yardımcılarından birinin de hastanede gelişmeleri yakından takip ettiğini söyledi.

SAĞ ELİNİ KIPIRDATAMIYOR
İran asıllı Türk vatandaşı arayıp Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin erişkin yoğun bakım ünitesinin 3 Nolu odasında görüntülendi. İki yastığın üzerine koyduğu Sağ elini kıpırdatmayan Aref,  organ yetmezliğinin gelişmemesi için sürekli gözetim altında tutuluyor. Aref'in bilincinin açık olduğu öğrenilirken uyumadığı zamanlarda cep telefonundan panzerin bulunması için yapılan girişimler hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER