Onur Akay'dan Flaş Aref İddiası: Aref'i Isıran Yılan Kobra Değil, Zehirsiz Kuru Isırığı Var

Onur Akay'dan Flaş Aref İddiası: Aref'i Isıran Yılan Kobra Değil, Zehirsiz Kuru Isırığı Var

Ünlülerle ilgili haberleri sosyal medya hesabından duyulan ses sanatçısı Onur Akay bu defa da kobra yılanı sokması ile gündeme gelen ilizyonist Aref hakkında bomba bir iddiayı gündeme getirdi. Onur Akay ilizyonist Aref ısıran yılanı kobra olmadığını ve zehirsiz kuru bir ısırık olduğunu iddia etti.

Magazin Haberleri - 2018-07-19 13:30:55

Ünlülerle ilgili haberleri sosyal medya hesabından duyulan ses sanatçısı Onur Akay bu defa da kobra yılanı sokması ile gündeme gelen ilizyonist Aref hakkında bomba bir iddiayı gündeme getirdi.  Onur Akay ilizyonist Aref ısıran yılanı kobra olmadığını ve zehirsiz kuru bir ısırık olduğunu iddia etti.

Antalya'da bir gösteri sırasında kobra yılanın ısırdığı ve Mısır'a gidip panzehiri Alman söyleyecek haberleriyle gündeme gelen ilizyonist Aref Ghafouri hakkında Onur Akay dan bomba bir iddia geldi.  Onur Akay Aref ile ilgili yazdığı yazıda ünlü ilizyonistin bir yılan tarafından sokulduğunu Ancak bunun kobra olmadığını ve soğutma şeklinin kuru ısırık yani zehirsiz olduğunu iddia etti.

"YILAN KOBRA CİNSİ DEĞİL"
Aref'in rahatsızlığı hakkında bir yazı kaleme alan Akay,  "Gösterilerinde kullandığı 'Kobra' cinsi yılanın ısırması ile gündeme gelen illüzyonist Aref Ghafouri, aslında yine akıl almaz bir sihirbazlık gösterisi ile karşımıza çıktı. Çok önemli bir kaynaktan edindiğim bilgiye göre, Aref'i yılan ısırmış ama hem kobra cinsi değil, hem de kuru ısırık.”  ifadelerini kullandı.

"MISIR'DA PANZEHİR VERİLMEMİŞ"
Akay aynı zamanda Aref'in Mısır'da başlayan tedavi süreci hakkında ise,
"24 tüp panzehir uygulanacağı ve 6 tüp uygulandığı, doktorların dediğine göre ise şu ana kadar yaşaması mucize çünkü panzehirin ilk 6 saat içinde uygulanması gerekiyormuş. Şu an vücudundaki bazı bölgelerde kısmi felç gözüküyor. Tedavinin sonunda geçmesini umuyoruz." şeklinde bir açıklama yapıldı. Bu açıklama ile ilgili edindiğim bilgi ise daha vahim. Mısır'daki doktorlar sağlık durumunun iyi olduğunu görünce sadece gözlemlemekle yetinmişler. Hem panzehir verilmemiş hem de Aref'in şu an hiçbir sağlık sorunu yok, durumu ilk hastaneye gittiği gün gibi çok iyi."  dedi.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER