Merakla Beklenen Tarih Belli Oldu! Arda Turan ve Berkay'ın Davası 30 Ocak 2019’da Görülecek

Merakla Beklenen Tarih Belli Oldu! Arda Turan ve Berkay'ın Davası 30 Ocak 2019’da Görülecek

Emirgan'da umut Evirgen e ait bir mekanda Arda Turan ile şarkıcı Berkay Geçtiğimiz günlerde kavga etmiş ve olayla ilişkin soruşturma başlatılmıştı. Haklarında dava açılan İki ünlü ismin duruşmasının ilk olarak 30 Ocak'ta görüleceği öğrenildi.

Magazin Haberleri - 2018-10-17 13:48:01

Sarıyer Emirgan bir eğlence mekanında 10 Ekim gecesi futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan olaya ilişkin savcılık iddianamesi ne hazırladı ve iddianame İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Mahkeme duruşmanın ilk tarihi olarak 30 Ocak 2019 tarihini verdi.

İDDİANAME

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi bürosu savcısı İbrahim Bozkurt şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Şahin’e Müşteki futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin’e ise müşteki şüpheli sıfatıyla yer verdi. Arda Turan hakkında hazırlanan iddianamede cinsel taciz kasten yaralama korku kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme ve ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma suçlarından 3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası istedi. Şarkıcı Berkay Şahin hakkında ise hakaret suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER