Mehmet Ali Erbil'in Sağlık Durumunu Kızı Açıkladı: Babamın Durumu Kritik

Mehmet Ali Erbil'in Sağlık Durumunu Kızı Açıkladı: Babamın Durumu Kritik

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil Geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşerek yaralanmış ve Maslak'ta bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Ameliyat edilen ünlü şovmen Mehmet Ali abinin sağlık durumu hakkında kızı Sezin Erbil açıklama yaptı. Sezin Erbil açıklamasında, 'Babamın kendi hastalığı nüksettiği için durumu kritik, kendisi hala yoğun bakımda' ifadelerini kullandı.

Magazin Haberleri - 2018-10-23 14:02:27

Geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşerek yaralanan ve acil olarak Maslak'ta bir hastanede ameliyata alınan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in kaburgalarında kırık olduğu ve kırılan kaburganın akciğer zarına battığı belirlenmişti. Ameliyatın ardından yoğun bakımda tedavi altında tutulan ünlü şovmenin doktora ilerleyen günlerde Erbil'i ikinci kez ameliyat edeceklerini söylemişti.

DURUMU KRİTİK

Hastanede 5 gündür yoğun bakımda tedavi altında olan Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu hakkında kızı sesini acil açıklama yaptı. Sezin Erbil Hürriyet'ten İsmail Bayrak’a yaptığı açıklamada, “Babamın durumu kötü, lütfen herkes dua etsin. Düşmeye bağlı yapılacak ikinci ameliyatın şu anda çok önemi yok çünkü babamın kendi hastalığı 'kaçış' sendromu nüksetti. Doktorlar tedavisi için uğraşıyor. Biz de çaresizce bekliyoruz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.” ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER