Hakkında Yakalama Kararı Çıkarılan Arda Turan İfade Verdi

Hakkında Yakalama Kararı Çıkarılan Arda Turan İfade Verdi

Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin arasındaki kavganın yankıları devam ediyor. Kavganın ardından Arda Turan savcılığın talimatı ile Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne telefonla çağrılarak ifadesine başvuruldu. Arda Turan'ın Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğünde yaklaşık 3 saat ifade verdiği ve daha sonra açıklama yapmadan emniyetten ayrıldığı öğrenildi.

Magazin Haberleri - 2018-10-12 00:17:50

Medipol Başak şehirli futbolcu Arda Turan hakkında Silahla tehditten ötürü yakalama kararı çıkarılmıştı. Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında dün sabaha karşı bir gece kulübünde yaşanan gerginlik konusunda son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanmaya devam ediyor. İddiaya göre gece kulübünde yaşanan gerginlik sonrasında Arda Turan Berkay'ın peşinden hastaneye gitti ve burada bir el ateş etti.

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Polis tutanaklarında Cumhuriyet savcısının olay ile ilgili olarak Arda Turan'ın kasten yaralama ve Silahla tehditten yakalanma talimatını verdiği ortaya çıktı. 

BERKAY’IN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Milli futbolcu Arda Turan ile ünlü sanatçı Berkay'ın arasında yaşanan olaylarla ilgili Berkay'ın Avukat Ayşegül mermer bir basın açıklaması yaptı. Avukat Ayşegül mermer yaptığı açıklamada çeşitli iddialarla gündeme gelen Olayı ilişkin müvekkilinin Şu ana kadarki açıklamalarının geçerli olduğunu söyledi. Ayşegül mermer açıklamasının devamında Arda Turan'ın Berkay'ın tedavi oldu hastanede üzerindeki silahı bir kaç el ateşlediği ve konunun adli makamlara intikal ettiğini ifade etti.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER