TSK İçinde FETÖ Yapılanmasına Operasyon! Biri Kadın, Çok Sayıda Kişi Hakkında Gözaltı Kararı Var

TSK İçinde FETÖ Yapılanmasına Operasyon! Biri Kadın, Çok Sayıda Kişi Hakkında Gözaltı Kararı Var

Türk Silahlı kuvvetlerindeki Feto yapılanmasına yönelik Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Bursa'da operasyon için düğmeye basıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görevde bulunan 20'si subay ve 30'da astsubay olmak üzere 50 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Gündem Haberleri - 2018-11-19 13:06:21

Fethullahçı terör örgütünün TSK’daki mahrem yapılanmasına ilişkin Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Bu sabah yeni bir operasyon gerçekleştirildi. Belirlenen TSK mensuplarının fetö'nün mahrem imamları ile ankesörlü telefonlar üzerinden ardışık olarak görüştüğü tespit edildi.

50 GÖZALTI KARARI

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Tekirdağ merkezli 25 ilde biri kadın subay ve ikisi Doktor Subay olmak üzere çeşitli rütbelerde ki 20 subay ve 36 subay hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Savcılık talimatı ile polis ekipleri 50 şüphelinin adreslerine baskın düzenledi. Şüphelilerin adreslerinde ki dijital devirlere el konulurken operasyon sırasında adresinde bulunmayan şüphelilere yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER