Tokat'ın Turhal İlçesinde Kaybolan Evrim'in Babasından Şok Sözler: Kaçırıldığını Biliyorum

Tokat'ın Turhal İlçesinde Kaybolan Evrim'in Babasından Şok Sözler: Kaçırıldığını Biliyorum

Tokat'ın Turhal ilçesinde 10 Temmuz tarihinde kaybolan Evrim Atış’ın bulunmasına yönelik çalışmalar devam ederken "Boralar" adlı 30 kişilik komando ekibi de arama çalışmalarına katı. 3 yaşındaki Evrim Atış’ın babası "Çocuğumdan haber yok. Kaçırıldığını biliyorum" dedi.

Gündem Haberleri - 2018-07-19 15:38:27

Tokat'ın Turhal ilçesinde 10 Temmuz tarihinde kaybolan Evrim Atış’ın bulunmasına yönelik çalışmalar devam ederken "Boralar"  adlı 30 kişilik komando ekibi de arama çalışmalarına katı.  3 yaşındaki Evrim Atış’ın babası  "Çocuğumdan haber yok. Kaçırıldığını biliyorum" dedi.

10 Temmuz tarihinde Tokat'ın Turhal ilçesinde kaybolan 3 yaşındaki Evrim Atış’ın bulunmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Babaannesi Satı atış ile birlikte Yenisu Köyü'nün Yaylası'nda 10 Temmuz tarihinde hayvanları suya götürürken kaybolan 3 yaşındaki çocuk her yerde didik didik aranıyor.  Tokat Jandarma Özel Harekat taburundan gelen yaklaşık 30 kişilik ekip de ormanlık alanda yapılan arama çalışmalarına katılıyor.  Ankara'dan gelen Jandarma arama kurtarma ekipleri de kadavra köpeği mavi ile dere kenarında arama tarama çalışmaları yapıyor.  Jandarma ekiplerinin oluşturduğu özel ekip minik Evrim’in bulunması için çalışmalarına devam ediyor.

"SABAHLARA KADAR DUA EDİYORUM, SIRF YAVRUM GELSİN DİYE"
Kızının kaybolmasının ardından 10 gün geçtiğini söyleyen anne Dilek Atış,  arama çalışmalarına katılan herkese teşekkür ederek tek istediği şeyin yavrusunun bulunması olduğunu sabahlara kadar bunun için dua ettiğini ve başka hiçbir şey istemediğini söyledi.

BABA: KAÇIRILDIĞINI BİLİYORUM
Küçük çocuğun babaannesi Satı Atış ise yaptığı açıklamada,"Evrim sürekli benim peşimden geliyordu. O gün ellerim kırılaydı da götüreydim. Bilseydim onu sırtıma sarar yine götürürdüm. Yavrumun tipine kıyar mıydım?” Baba Burhan atış ise çocuğuna hala haber olmadığını ve kaçırıldığını bildiğini söyledi.

 

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER