Son Dakika! Leyla'nın Ölümüne İlişkin Babasının Amcasının Oğlu Tutuklandı

Son Dakika! Leyla'nın Ölümüne İlişkin Babasının Amcasının Oğlu Tutuklandı

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın birinci günü kaybolan ve 18 gün sonra dere kenarında cansız bedeni bulunan üç buçuk yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümü ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında babasının amcasının oğlu Mehmet Aydemir, çıkarıldığı mahkeme tarafından kasten öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem Haberleri - 2018-07-19 13:47:09

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın birinci günü kaybolan ve 18 gün sonra dere kenarında cansız bedeni bulunan üç buçuk yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümü ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.  Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında babasının amcasının oğlu Mehmet Aydemir, çıkarıldığı mahkeme tarafından kasten öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ağrı Kent merkezinde yaşayan Şükran Nihat Aydemir çiftinin üç erkek yedi çocuğundan altıncısı olan Leyla,  Ramazan Bayramı'nın birinci günü kaybolmuş ve talihsiz çocuğun 18 gün sonra cesedi bir dere kenarında bulunmuştu. Daha sonra küçük Leyla’nın kıyafetleri de bir tarla içerisinde bulunmuş ve olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

AMCASININ OĞLU TUTUKLANDI
Leyla'nın ölümüne ilişkin Bugün yeni bir gelişme daha yaşandı.  Leyla kaybolduğu günlerde Onu videoya kaydeden amcasının oğlu Mehmet Aydemir hakkında iddialar gündeme gelmişti. Aile bu iddialar karşısında çok sinirlenirken bugün korkunç gerçek ortaya çıktı.  Leyla Aydemir'in babasının amcasının oğlu olan Mehmet Aydemir kasten öldürme suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'SOSYAL MEDYADAKİ İDDİALARI REDDETMİŞTİ'
Leyla Aydemir'in babasının amcasının oğlu olduğu öğrenilen Mehmet Aydemir hakkında daha önce sosyal medyada bu tür iddialar gündeme gelmişti.  Baba Nihat Aydemir bu iddiaların ardından bir açıklama yaparak iddiaların gerçeği yansıtmadığını söylemiş ve Mehmet Aydemir'in bu iddiaları ortaya atanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını dile getirmişti.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER