Sahada Dehşet! Kırmızı Kart Gören Çocuğun Akrabası Silahla Sahaya Daldı

Sahada Dehşet! Kırmızı Kart Gören Çocuğun Akrabası Silahla Sahaya Daldı

İstanbul Güngören’de U-15 Amatör Lig karşılaşmasında Sporcu çocuklardan birinin kırmızı kart görmesi üzerine akrabası silahla sahaya girmek istedi. Güvenlik kameraları olanları saniye saniye görüntüledi.

Gündem Haberleri - 2018-10-18 14:20:28

Hafta sonu İstanbul Güngören'de oynanan U-15 amatör lig karşılaşmasında kırmızı kart gören bir çocuğun akrabası sahaya silahla girmek istedi. Havaya ateş açmak isteyen şahsın silah tutukluk yaparken paniğe neden olan kişi güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. 

KIRMIZI KART ÇİLEDEN ÇIKARDI

Güngören Belediyesi Güneştepe futbol sahasında pazar günü Haznedar Çetinkaya spor kulübü ile Yıldıztabya Mimar Sinan Spor Kulübü arasında oynanan U-15B 13. Grup Amatör Ligi maçı sırasında misafir takım oyuncusu bir çocuğun kırmızı kart görmesinin ardından çıkan olaylarda bir kişi silahla ateş açmak istedi. Alınan bilgiye göre Maçın bitmesine sadece 2 dakika kala Yıldıztabya Mimar Sinan Spor Kulübü oyuncularından bir çocuk kırmızı kart gördü. Maç bittikten sonra da kırmızı kart gören çocuğun yakın olduğu öğrenilen bir kişi arabasından aldığı silahla soğanın kenarına geldi. Şahıs havaya ateş etmek isterken silah tutukluk yaptı. Bu sırada saha görevlileri Demir kapıyı kapatarak şahsın içeriye girmesine önledi. Demir kapıya silahın kabzası ile vuran şahıs Etrafta bulunan vatandaşlar tarafından sakinleştirildi.

ÇOCUKLAR BÜYÜK PANİK YAŞADI

Olay sırasında sahada bulunan Çocuklar büyük panik yaşarken şüpheli yanına kırmızı kart gören çocuğu da alarak olay yerinden ayrıldı. Güvenlik kameraları şüphelinin silahla geldiği anları ve havaya ateş açmaya çalışmasını saniye saniye görüntüledi. Ayrıca Güvenlik kameralarında maçı seyretmeye gelen çocukların ve vatandaşların da olay sırasında paniğe kapıldığı ve kaçmaya çalıştığı görülüyor.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER