PKK'ya Çok Ağır Darbe! Türk Jetleri Kandil ve Metina’yı Yerle Bir Etti

PKK'ya Çok Ağır Darbe! Türk Jetleri Kandil ve Metina’yı Yerle Bir Etti

Türk Silahlı Kuvvetleri Irak'ın kuzeyi metina ve kandil bölgelerine hava Harekatı düzenledi. Düzenlenen Harekatı'nda terör örgütü PKK tarafından kullanılan sığınak, barınak, silah mevzii ve mühimmat depoları imha edildi.

Gündem Haberleri - 2018-08-17 20:40:08

Türk Silahlı Kuvvetleri Irak'ın kuzeyi metina ve kandil bölgelerine hava Harekatı düzenledi.  Düzenlenen Harekatı'nda terör örgütü PKK tarafından kullanılan sığınak, barınak, silah mevzii ve mühimmat depoları imha edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri Irak'ın kuzeyinde bulunan Metina ve kandil bölgelerine Harekatı düzenledi. Terör örgütü PKK tarafından sığınak, barınak, silah mevzii,  mühimmat deposu larak kullanılan hedefler düzenlenen hava Harekatı ile İmha edildi.  Türk Silahlı kuvvetlerinden konu hakkında yapılan açıklamada, "Irak kuzeyi Metina ve Kandil bölgelerine 17 Ağustos 2018 tarihinde düzenlenen hava harekâtları neticesinde, bölücü terör örgütü tarafından sığınak, barınak, silah mevzii ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edilmiştir"  ifadeleri kullanıldı.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER