Meteoroloji Uyardı! Hava Sıcaklıkları 2 ile 4 Derece Düşecek

Meteoroloji Uyardı! Hava Sıcaklıkları 2 ile 4 Derece Düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinde hava sıcaklıklarında 2 ila 4 derece düşüş olacak.

Gündem Haberleri - 2018-11-22 10:47:33

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt geneli parçalı çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak şekilde beklenen yağışlar Kıyı Ege ile Doğu Akdeniz kıyılarında gök gürültülü sağanak Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda Karla Karışık yağmur ve yüksek kesimlerde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. İstanbul'un Kuzey kesimleri Kırklareli Kuzey kıyıları Trabzon Hatay Rize Artvin'in kıyı kesimleri Mardin Şanlıurfa Siirt Batman balığı kuzeyi Hakkari ve Şırnak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji verilerine göre bu sabah saatlerinde iç kesimlerde ise yer yer Sis ve pus olayı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığı ülke genelinde 2 ile 4 derece arasında azalacak. Rüzgarın ise genellikle Güney ve güneybatı Kuzeybatı kesimlerinde an Kuzey ve Kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette Marmara'da kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

5 İLDE YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Malatya Elazığ Tunceli Adıyaman ve Bingöl'de yağmur ve yüksek kesimlerde kar yağışı bekleniyor. Bu şehirlerde hava sıcaklıklarında ise 3-4 değerinde düşüş olacağı tahmin ediliyor.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER