Konya’da sözde şeyhin mağdur ettiği genç iğrenç olayı tek tek anlattı

Konya’da sözde şeyhin mağdur ettiği genç iğrenç olayı tek tek anlattı

Konya'da bir dini grubun sözde şeyhi olan ve yaşı küçük müritlerine cinsel istismarda bulunduğu öne sürülerek tutuklanan S.I., Konya 1. Ağır Ceza mahkemesinde ikinci kez hakim karşısına çıktı. Sözde şeyhten şikayetçi olan mağdurlardan biri olan 19 yaşındaki T.M. Dini sohbet adı altında yapılan toplantılarda yaşadıkları korkunç gerçekleri anlattı.

Gündem Haberleri - 2018-11-19 13:53:04

S.I.nın kendisine Hem sözlü hem de fiziksel olarak cinsel tacizde bulunduğunu söyleyen T.M., Beni gördüğünde çıldırdığını onu tahrik ettiğimi söyler benimle birlikte uyumak istediğini anlatırdı'  ifadelerini kullandı.

Söz konusu dini gruba bir arkadaşımın tavsiyesi ile 2015 yılında dahil olduğunu söyleyen 19 yaşındaki genç, Gruba Üye olduktan sonra ilk zamanlarda kötü düşen yaşamadığını fakat 2 yılın başında arkadaşı ile birlikte S.I.'nın dükkanına Gittiğine dükkanda hem arkadaşını hem de kendisine cinsel tacizde bulunulduğunu söyledi. Çok şaşırdıklarını ve korktuklarını söyleyen T.M., Dükkandan çıktıktan sonra çok utandıklarını ve ikisinin de birbirinin yüzüne bakamadık larını belirterek daha sonra arkadaşının durumu babasını anlattığını söyledi. 

“GÖZLERİNE BAKINCA HİPNOZ OLUYORDUM”

T.M., Babasının duruma öğrendikten sonra kendisine yasaklamasına rağmen sohbetlere katılmaya devam ettiğini belirterek, “Sohbet için o mekâna gelenlere durumu anlattım. Bana inanmadılar. ‘İftira atıyorsun’ dediler. Babam yasaklamasına rağmen S.I.'nın yanına gitmekten geri duramıyordum. S.I.'nın gözlerine baktığımda hipnoz oluyordum. Beni kendine çekiyordu. Onu görmeden onun yanına gitmeden duramıyordum. Her gittiğimde de cinsel tacizine maruz kaldım. Polise gidemedim. Aileme söyleyemedim. Sustum”  dedi.

“SENİ GÖRÜNCE ÇILDIRIYORUM”

19 yaşındaki genç Sözde tarikat lideri S.I.'nın hem fiziksel hem de sözlü olarak tacizlerine maruz kaldığını belirterek, “Bana cinsel tacizde bulunduğu dönemlerde sözlü tacizleri de olurdu. Beni gördüğünde çıldırdığını onu tahrik ettiğimi söyler benimle birlikte uyumak istediğini anlatırdı. Yanına gitmek istemesem de beni ona çeken bir şeyler oluyordu. Bir bakmışım yanındayım”  ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER