Kadıköy'de Dehşet! Eşime Baktın Diyerek Baltayla Saldırdı

Kadıköy'de Dehşet! Eşime Baktın Diyerek Baltayla Saldırdı

Kadıköy'de eşine bakıldığını iddia edilen E.B. Isimli şahıs elinde baltayla döviz bürosunu bastı. Burada iş yeri sahibi A.Ç.’ye saldıran şahıs işyeri sahibinin oğlu tarafından ayağından vuruldu.

Gündem Haberleri - 2018-08-14 19:00:59

Kadıköy'de eşine bakıldığını iddia edilen E.B.  Isimli şahıs elinde baltayla döviz bürosunu bastı.  Burada iş yeri sahibi A.Ç.’ye saldıran şahıs işyeri sahibinin oğlu tarafından ayağından vuruldu.

İstanbul Kadıköy'de bugün yaşanan olayda eşine bakıldığını iddia eden E.B.  isimli şahıs elinde baltayla döviz bürosunu bastı. E.B.  ş yerinin içerisinde eşine bakıldığını öne sürerek İş yeri sahibi olan A.Ç.  ile tartışmaya başladı.  Tartışma bir anda kavgaya dönüşünce E.B.  elindeki baltayla A.Ç.’ye saldırmaya çalıştı. 

BACAĞINDAN VURDU
Bu sırada iş yeri sahibinin oğlu N.Ç. Babasına Balta ile saldırıldığını görünce Ruhsatlı silahı ile ateş ederek saldırganı bacağından vurdu. Polis ekipleri silah sesleri üzerine olay yerine gelirken N.Ç. ve babası A.Ç.  polisler tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Olay sırasında bacağından yaralanan E.B.  ise olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER