İstanbul'un Göbeği Taksim'de Gece Yarısı Gökten Para Yağdı, İnsanlar Yakalamak İçin Birbirini Ezdi

İstanbul'un Göbeği Taksim'de Gece Yarısı Gökten Para Yağdı, İnsanlar Yakalamak İçin Birbirini Ezdi

Taksim'de Gece saatlerinde henüz kimliği bilinmeyen bir kişi bir otelin üst katından aşağıya parası açmaya başladı. Vatandaşlar ise Adeta gökten para yağdığını görünce paraları yakalamak için otelin önünde bir anda toplanarak İslam oluşturdu. Vatandaşların atılan paraları yakalamak için birbirlerini ezdiler kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Gündem Haberleri - 2018-06-18 13:46:08

Taksim'de Gece saatlerinde henüz kimliği bilinmeyen bir kişi bir otelin üst katından aşağıya parası açmaya başladı.  Vatandaşlar ise Adeta gökten para yağdığını görünce paraları yakalamak için otelin önünde bir anda toplanarak İslam oluşturdu. Vatandaşların atılan paraları yakalamak için birbirlerini ezdiler kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

İstanbul Taksim'de dün akşam meydana gelen olayda bir otelin üst katlarından henüz kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından aşağıya para atılmaya başlandı. Vatandaşlar da para atıldığında görünce otelin önünde toplanarak paraları yakalamaya çalıştı.

GÖKTEN PARA YAĞDI
Henüz kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından Taksim'de dün akşam saatlerinde Çin parası olan Renminbi bir otelin en üst katlarından aşağıya doğru açılmaya başladı. Vatandaşların olayı görmesi ile birlikte bir anda otelin önünde izdiham oluştu. Vatandaşlar cadde üzerinde yere düşen Paraları toplamak için adeta birbirlerini ezdiler erken caddede trafik konuşmasının ardından bölgeye polis ekipleri geldi. 

KAMERALARA YANSIDI
Polis ekipleri daha sonra otelde paralarını atıldığı kata çıkarak müdahale etti.  Daha Sonra da paraları yakalamak için çevrede toplanan kalabalığın dağılmasını sağladı. Henüz paraları Kimin ve neden attı bilinmezken yaşanan o anlar cep telefonu kameraları ile kaydedildi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER