İstanbul'a Giriş Çıkışlar Kapatıldı, Kurt Kapanı - 26 Operasyonu Başladı

İstanbul'a Giriş Çıkışlar Kapatıldı, Kurt Kapanı - 26 Operasyonu Başladı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Kent genelinde belli noktalarda Kurt Kapanı 26 uygulaması gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında kentin bazı noktalarında uygulama noktaları oluşturulurken polis helikopteri ve özel harekat polisleri de asayiş uygulamasında katıldı. Uygulama sırasında şüpheli görülen araçlar durdurularak detaylı arama yapıldı.

Gündem Haberleri - 2018-10-19 15:42:52

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler İstanbul'un belli noktalarında Kurt Kapanı 26 isimli asayiş uygulamasını yaptı. Uygulamaya İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı uyuşturucu ile mücadele terörle mücadele asayiş trafik ve kaçakçılık şube müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra polis helikopteri ve özel harekat polisleri katıldı.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Emniyet güçleri İstanbul'un en yoğun bölgelerinden biri olan Beşiktaş'ta da uygulama yaptı. Her gün on binlerce İnsanın kullandığı Beşiktaş iskelesinin bulunduğu alanda polis ekipleri Süper Lig Radyo araçları durdurarak detaylı arama gerçekleştirdi. Araçlarda yapılan aramanın yanı sıra sürücü ve yolcular yönelik genel bilgi toplama kontrolü yapıldı. Trafik polisleri araç sürücülerinin belgelerinde kontrol etti.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER