Husumetlisini Öldürmek İçin Kiralık Katil Tuttu, Sonrası Dehşet

Husumetlisini Öldürmek İçin Kiralık Katil Tuttu, Sonrası Dehşet

İstanbul Kağıthane'de geçtiğimiz Ağustos ayında evinin önünde öldürülen 40 yaşındaki Zübeyde kahramanın tatilinin yakalandığı öğrenildi. Kahramanı öldüren katil zanlısının aralarında Husumet bulunan iki Aileden biri tarafından diğer aile iyi korkutmak amacıyla tutulduğu belirlendi.

Gündem Haberleri - 2018-10-22 14:59:14

İstanbul Kağıthane Hamidiye Mahallesi kaymak Sokak üzerinde 10 Ağustos 2018 tarihinde yaşanan olayda evinin önünde oturan Zübeyde Kahraman tabancayla Vurularak öldürüldü. Aynı olayda İ.T.  adlı kişi de yaralandı. 40 yaşındaki kadını öldüren zanlı Murat K’nın korkutmak amacıyla geldiği olay yerinde çevreye Ateş açtığı ve silahından çıkan bir Merve'nin o sırada evin önünde oturan kadına isabet ettiği belirlendi. Kiralık katil olduğu öğrenilen Fatih zanlısının daha önce de yanlışlıkla 6 yaşındaki bir çocuğu öldürdüğünü öğrenir da.

POLİS OLAYI ÇÖZDÜ

Olayla ilgili olarak Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından başlatılan çalışma kapsamında olayın iki aile arasında bir arsa yüzünden yıllardır devam eden husumet sonucu meydana geldiği belirlendi. Son bir yılda iki aile arasında 4 silahlı saldırı yaşandı. Olay gecesi A.  ailesi tarafından T.  ailesini korkutmak amacı ile Tutulan bir kiralık katilin olay yerine geldiği ateş açtı ve yanlışlıkla Zübeyde kahramanı vurarak öldürdüğü belirlendi. Olaydan bir gün sonra şüphelinin kaçtığı otomobil terkedilmiş olarak buldu.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER