Evliyken Başkasından Çocuk Yaptı, Sonra Onu Kocasıyla Tanıştırdı! Yasak Aşktan Dünyaya Gelen Çocuk Yıllar Sonra…

Evliyken Başkasından Çocuk Yaptı, Sonra Onu Kocasıyla Tanıştırdı! Yasak Aşktan Dünyaya Gelen Çocuk Yıllar Sonra…

İzmir'de yaşayan 47 yaşındaki Berrin aşık, Annesinin kendisine yıllarda yapının diyerek tanıştığı işadamı Halim Bükücüoğlu’na karşı açtığı babalık davasını kazandı.

Gündem Haberleri - 2018-10-19 11:21:30

Berrin Aşık babası olduğunu İnkar Eden Bükcüoğlu'na Karşı açtığı babalık davası sırasında Bükcüoğlu'ndan mahkeme kararıyla ve polis zoruyla alınan DNA testleri için Kan ve doku örneklerinin uyuşması sonucu babası olduğunu öğrendi. İki çocuk annesi kadın şimdi babası olduğun mahkeme kararı ile tespit edilen Halim Bükcüoğluna karşı 500 bin TL'lik tazminat davasının karara bağlanmasını bekliyor.

Berrin Aşık'ın annesi Rezzan Acül, Çalışmak için yıllar önce Almanya'ya gitti. Tokatlı sırada eşi Türkiye'de kaldı. Iddiaya göre genç kadın Almanya'da iş adamı Halil Bükücü oğlu ile aşk yaşamaya başladı ve Bu ilişkiden 1971 yılında Berrin Aşık dünyaya geldi. Bebeği Türkiye'ye getiren kadın kocasına bebeğin kendisinden olduğunu söyledi ve nüfusuna kaydettirdi. Biyolojik Baba bir süre sonra kızını görmek isteyince anne iş insanını kızına hem de kocasına yakınım olarak tanıttı. Bu sayede Bükücüoğlu kızı ile görüşmeye başladı. Bükcüoğlu Yaklaşık 20 yıl sonra kızına kendisinin kızı olduğunu açıkladı. Bunun üzerine kızından nüfusuna alabilmesi için babalık davası açmasını istedi. Genç kadın dava açtı fakat Bükcüoğlu'nun isteğiyle ve bu kez de gerçek babasının kendisinin olmadığını söylemesi üzerine davayı geri çekti.

MEZAR AÇILDI, ACÜL'ÜN BABASI OLMADIĞI BELİRLENDİ

Berrin âşık kafası karışık Can İzmirli Avukat Vural Turbay’a danıştı. 2012 yılında Öz babasına hem babalık davası hem de babalığı benimsemediği ve kendisine sahip çıkmadığı için 500 bin TL'lik tazminat talebi ile iki ayrı dava açtı. Babalık davasının görüldüğü İzmir 16 Aile Mahkemesi'nin kararı ile 19 yıl önce ölen Mehmet Acül'ün mezarı 2014 yılında açıldı. Doku örneklerini alındıktan sonra yapılan İnceleme sonucunda Acül’ün, Berrin Aşık’ın gerçek babası olmadığı anlaşıldı. Mahkeme heyeti yaklaşık bir yıl önce Halim Bükcüoğlu'dan kan ve doku örneği alınıp, DNA testi yapılmasına karar verdi. Fakat öz baba 8 ay boyunca DNA örneği vermeyince mahkeme tarafından hakkında yakalama ve zorla getirme kararı çıkarıldı. Geçtiğimiz Mayıs ayında polis ekipleri tarafından yakalanarak Kartal Devlet Hastanesi'ne götürülen Bükcüoğlu'dan kan ve doku örnekleri alındı.

MAHKEME, AŞIK'I HAKLI BULDU

İzmir adli tıp Kurumu'nda yapılan DNA incelemesi sonucunda Bükcüoğlu'nun, Berrin Aşık'ın yüzde 99,99 biyolojik babası olduğu ortaya çıktı. DNA testinin sonuçlanmasının ardından mahkeme Bükçüoğlu'nun, Aşık'ın babası olduğuna karar verdi.

SIRADA TAZMİNAT DAVASI VAR

DNA testi sonuçlarını alan ve öz babasını ortaya çıkaran kadın şimdi İzmir 6. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 500 bin TL tazminat davası ile açtığı davanın sonuçlanmasını bekliyor.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER