Düğmeye Basıldı, Peş Peşe Operasyonlar Başladı: 245 FETÖ Şüphelisi İçin Gözaltı Kararı

Düğmeye Basıldı, Peş Peşe Operasyonlar Başladı: 245 FETÖ Şüphelisi İçin Gözaltı Kararı

FETÖ/PDY ve ByLock soruşturması kapsamında İstanbul, Konya, Tekirdağ ve Ankara merkezli olarak 50 ilde yürütülen Operasyon kapsamında 245 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Haklarında gözaltı kararı verilen şüphelilerden 47'si bu sabah saatlerinde düzenlenen baskınlarda yakalandı.

Gündem Haberleri - 2018-11-20 10:00:33

Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'na  üye oldukları belirlenen 245 şüpheli hakkında Konya İstanbul Tekirdağ ve Ankara merkezli 50 ilde operasyon düzenlendi. Kira merkezli 25 ilde tesisattaki fetö yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan 50 şüpheliden 47'si gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından fetö'nün TSK’daki mahrem yapılanmasının Deşifre edilmesine yönelik soruşturma kapsamında ankesörlü telefonlardan ardışık şekilde arabalar yaptığı belirlenen 20 subay ve 30 astsubay hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararının ardından bu sabah saatlerinde Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele şubesi ekipleri operasyon düzenleyerek 50 şüpheliden 47'sini gözaltına aldı. Haklarında yakalama kararı bulunan ve firari durumda olan 3 kişinin yakalanması için operasyonlar devam ediyor.

JANDARMA VE DENİZ KUVVETLERİ'NDE 92 GÖZALTI KARARI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında ise jandarma ve deniz kuvvetlerinden 8 muvazzaf 92 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

KONYA MERKEZLİ OPERASYONDA 50 GÖZALTI

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Konya merkezli 21 ilde yürütülen soruşturma kapsamında ise aralarında muvazzaf askerlerin de olduğu 50 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Çıkarılan yakalama kararının ardından İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi ekipleri bu sabah saatlerinden itibaren Konya merkezli 21 ilde belirlenen adreslere Eş Zamanlı Operasyon düzenlemeye başladı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER