Burnunu ve bacağını parçaladılar, annesi son anda kurtardı!'Beni götürüp getirdiler...'

Burnunu ve bacağını parçaladılar, annesi son anda kurtardı!'Beni götürüp getirdiler...'

Burada bir köyde köpeklerin saldırısına uğraması sonucu burnu ve bacağı parçalanan Mehmet Yıldırım hastanede tedavi altına alındı.

Gündem Haberleri - 2019-02-10 20:49:38

Elazığ'ın Kovancılar ilçesine bağlı Çelebi köyünde meydana gelen olayda alınan bilgiye göre sabah namazından hayvanları yenilemek için dışarı çıkan 35 yaşındaki Mehmet Yıldırım 3 köpeğin saldırısına uğradı. Yıldırım köpeklerle bir süre mücadele etti ancak burnundan bacağından ve göğsünden yara alarak yere yıkıldı. Bu sırada sesleri uyanan Yıldırım'ın annesi Sıdıka Yıldırım bağırarak köpekleri uzaklaştırdı. Ambulansla Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Yıldırım burada tedavi altına alındı.

ANNESİ KURTARDI

Sabah uyandığında kapının önünde köpekleri gördüğünü söyleyen Mehmet Yıldırım, “Köpekleri görünce dedim bunları kovalayayım da anneme saldırmasın. Daha kovalamadan bana saldırdılar. Birisi önce geldi göğsüme atladı o sırada mücadele verdim. Diğeri sağ ayağıma saldırdı. Diğer dişi köpek de burnuma saldırdı. O sırada beni götürüp getirdiler. Annem gelince kaçtılar. Mücadele fırsatı vermediler" dedi.

"YUMRUKLAR VURDUM AMA BIRAKMADILAR" 

Köpeklerden korunmak için yumruk attığını fakat yine de kurtulamadığını söyleyen Yıldırım, "Büyük köpekler olduğu için fırsat vermediler. Köpekler sahipsiz değildi başka köylerden gelen köpekler. Çünkü büyük köpeklerdi. Yumruklar vurdum ama bırakmadılar. Daha sonra ben kendim pes ettim. Annem gelince bağırdı, ondan sonra saldılar” şeklinde konuştu.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER