Bir Vahşet Daha! Bursa'da 4 Ayağı Kesilmiş Kedi Bulundu

Bir Vahşet Daha! Bursa'da 4 Ayağı Kesilmiş Kedi Bulundu

Bursa'da ormanlık alanda 4 bacağı da kesilmiş şekilde kedi bulundu. Vatandaşlar kediyi bulduktan sonra bu vahşeti yapanların yakalanması için harekete geçti.

Gündem Haberleri - 2018-08-15 21:35:49

Bursa'da ormanlık alanda 4 bacağı da kesilmiş şekilde kedi bulundu. Vatandaşlar kediyi bulduktan sonra bu vahşeti yapanların yakalanması için harekete geçti.

Son dönemlerde artan sokak hayvanlarına yönelik şiddete bir Yenisi daha eklendi.  Bursa'nın Çalı Mahallesi'nde ormanlık alanlarda vatandaşlara gece geç saatlerde yavru bir kediyi 4 bacağı da kesilmiş şekilde buldu. Ölü bulunan kedinin fotoğraflarını çeken çevre Sakinleri durumu bir gün sonra Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ne haber verdi.  Nilüfer Belediyesi ekipleri ihbar üzerine olay yerine gelerek ormanlık alanda temizlik yapan işçiler ile görüştü. Fakat kedinin cesedi bulunamadı.

"BU CANİLİK NASIL YAPILIR ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"
Çalı Orman İşletme Şefliği'ne görevli Aygün akşam Yüce, bölgede her gün Kedi ve köpekleri Öğle arasında beslemeye gittiğini belirterek sokak hayvanlarına yönelik şiddetin bir an önce son bulması için yetkililerden yardım istedi. Yüce yaptığı açıklamada, “Canice, insanlık dışı bir şekilde öldürülen kedinin fotoğraflarını çevredeki çocuklar çekip bana gösterdi. Bu kedi perşembe günü buraya geldi ve yaklaşık 2-2,5 aylıktı. Bir süre evde bakılmış ve buraya terk edilmiş. Son olarak cumartesi ve pazar günü iki arkadaşımla birlikte buraya gelip yine su ve mama bıraktık. En son pazar günü saat 18:30'da ben bu kediyi burada gördüm. Gerçekten insanlar bu hale nasıl geliyor, bu caniliği nasıl yapıyor anlamak mümkün değil. Ne istediniz küçücük hayvandan? Sokakta yaşayan hayvanların insandan ne farkı var? Neden öldürüyorsunuz, işkence ediyorsunuz?"  ifadelerini kullandı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLMADI
Yaşanan vahşet karşısında gözyaşlarını tutamayan Aygün akşam Yüce, insanların bakamayacak varsa Kedi ve köpekleri hiç evlerini almamaları gerektiğini dile getirdi. Yüce,  Bu hayvanların ev ortamını alıştıktan sonra sokağa uyum sağlamakta zorlandığını belirten Yüce,  "Cani ve şiddet eğilimi olan kişiler bu uysal hayvanlara bir şekilde zarar veriyor. Lütfen bakamayacağınız hayvanları evinizden içeri almayın" dedi.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER