Antalya'da Eşcinsel İlişkiyi Kabul Etmeyen Öğretmeni Boğarak Öldüren İki Cani Kanlı Elbiselerle Bara Gitmiş

Antalya'da Eşcinsel İlişkiyi Kabul Etmeyen Öğretmeni Boğarak Öldüren İki Cani Kanlı Elbiselerle Bara Gitmiş

Antalya'da 62 yaşındaki bir öğretmeni boğarak öldürdükleri gerekçesiyle yargılanan 2 cani cinayetin ardından kanlı kıyafetlerle Bara gidip sabaha kadar eğlendiklerini söyledi. Katil zanlıların dan biri cinayeti kendisinin değil arkadaşının işlediğini iddia ederek, "Caner'in eşcinsellerle ilişkisi vardır. Bundan dolayı öldürmüştür." ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri - 2018-09-17 14:08:19

Antalya'da 62 yaşındaki bir öğretmeni boğarak öldürdükleri gerekçesiyle yargılanan 2 cani cinayetin ardından kanlı kıyafetlerle Bara gidip sabaha kadar eğlendiklerini söyledi. Katil zanlıların dan biri cinayeti kendisinin değil arkadaşının işlediğini iddia ederek, "Caner'in eşcinsellerle ilişkisi vardır. Bundan dolayı öldürmüştür."  ifadelerini kullandı.

Antalya'da 62 yaşındaki ilkokul öğretmeni Ahmet Kahraman’ı boğarak öldürmekten yargılanan tutuklu 2 sanık cinayetin ardından kanlı kıyafetlerle bara gittiklerini ve sabaha kadar alkol aldıklarını söyledi. mahkemede savunma yapan tutuklu Sanık Musa G., cinayeti kendisinin değil diğer Sanık Caner D.'nin işlediğini  öne sürerek, "Ben falezlerin üzerindeydim. Caner D., daha sonra eli kanlı olarak yukarı çıktı. Cinayeti nasıl işlediğini görmedim. Caner'in eş cinsellerle ilişkisi vardır. Maktulle de ilişkiye girmek istemiş ve anlaşamamış olabilir. Olay bundan dolayı olmuştur"  ifadelerini kullandı.

ÖĞRETMENİN CANSIZ BEDENİ SAHİLDE BULUNDU
Antalya'da 11 Mayıs 2018 akşamı Emel- Sevgi Taner İlkokulu'nda görev yapan sınıf öğretmeni Ahmet Kahraman eve gitmeyince yakınları polis ekiplerine durumu bildirdi. Kahramanın bulunması için çalışma başlatan ekiplerinin çalışmaları devam ederken 12 Mayıs günü sabah saat 06.00 sularında Konyaaltı sahilinde falezlerin yanında ceset bulunduğu ihbarı geldi. Ekipler bölgeye giderek yaptıkları Araştırma sonucunda cesedin Ahmet Kahraman'a ait olduğunu belirledi.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜĞÜ BELİRLENDİ
Ekiplerin yaptığı ilk incelemede Ahmet Kahraman'ın kalp krizi geçirerek falezlerden düştü değerlendirilirken yapılan otopsi sonucunda talihsiz adamım boğularak öldürüldüğü tespit edildi.  Kahraman ait çanta Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Altındağ Mahallesi 162 Sokak taki çöp kutusunda bulundu.

EKİPLER 2 KİŞİNİN TELEFON KILIFINI YERE ATTIĞINI SAPTADI
Yapılan güvenlik kamerası incelemeleri sonucunda çantanın bulunduğu konteynere 50 metre uzaklıkta iki kişinin cep telefonu kılıfını yere attığını belirlendi. Şüphelilerin eşgali belirlenirken 36 yaşındaki Musa G. polis ekipleri tarafından kaldığı pansiyonda gözaltına alındı. 36 yaşındaki diğer şüpheli Caner D. ise bir eğlence mekanının girişinde polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheliler cinayet konusunda birbirine suçlarken çantadan çıkan 605 lirayı görüştüklerini eğlence mekanında harcadıklarını söyledi. Öldürülen öğretmenin cep telefonunu ise şüphelilerden Musa G.’nin aldığı belirlendi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER