Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü 265 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak! İşte Aranan Şartlar

Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü 265 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak! İşte Aranan Şartlar

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere 256 personel alımı yapacak. ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan Tercih kılavuzuna göre başvurular 24 Ocak 2019 tarihinde sona erecek. Kamu görevinde çalışma imkanı bulmak isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı ilanının detayları haberimizde…

Ekonomi Haberleri - 2019-01-21 09:07:18

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü doğrudan yapılacak merkezi yerleştirme yöntemi ile 101 adet büro personeli ve 164 adet tekniker ünvanı da olmak üzere 265 sözleşmeli personel alımı yapacak. ÖSYM'nin internet sitesinde sözleşmeli personel alımı ile ilgili KPSS 2019/3 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme tercih kılavuzu adayların kullanımına açıldı. Başvuru işlemleri 18 Ocak günü başladı ve 24 Ocak gece yarısı sona erecek.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLE İLGİLİ DETAYLAR!

Lisans düzeyinde olan pozisyonlar için tercih işlemleri 22 Temmuz 2018 tarihinde yapılmış olan kamu personel seçme sınavına önlisans pozisyonlar için 4 Kasım 2018 tarihinde yapılmış olan son personel seçme sınavına girmiş olan adayların sınav sonuçları kullanılacak.

Tercihlerini 18 - 24 Ocak 2019 tarihinde yapmak zorunda olan adaylar tercih kılavuzunda belirtilen kurallara göre Özlem'in internet sitesi üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile girerek yapabilecek. İnternetten yapılacak olan tercih işlemleri 24 Ocak tarihinde gece yarısı sona erecek ve bu süre uzatılmayacak.

YERLEŞTİRME İÇİN EN AZ 60 PUAN GEREKİYOR

Adayların yüklü pozisyonlara yerleştirilebilmesi için daha önce yapılan Lisans ve önlisans Kamu Personeli Seçme sınavından en az 60 puan almaları gerekiyor.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER