Son Dakika! Destek Büyüyor, İndirim ve Kampanya Haberleri Peş Peşe Geliyor

Son Dakika! Destek Büyüyor, İndirim ve Kampanya Haberleri Peş Peşe Geliyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay bir açıklama yaparak, "Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) abonelerinin su bedelleri, BEYSU, otoparklar, belediyemize ait KONBELTAŞ'ın işlettiği KAFEM ve Konya Mutfağı ücretlerinde yüzde 10'luk indirime gidiyoruz. Kiracılarımızın kira bedellerinde de artış yapmayacağız." dedi.

Ekonomi Haberleri - 2018-10-10 13:18:35

Benzer bir açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ise,  "Ankara genelinde yüzde 17 su indirimi gerçekleştirdik. Bundan sonra su fiyatlarında indirim söz konusu değil. Ulaşımda zam yapmadık. Yılsonuna kadar zam yapmayacağız. Halk ekmeğin fiyatında zam yapmıyoruz"  ifadelerini kullandı.

İndirim kampanyasına bir destekte tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım'dan geldi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Otobüs biletlerinde 'enflasyonla mücadele' indirimi yolda"  ifadelerini kullandı.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN İNDİRİM

İndirim haberi Konya Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Konu hakkında açıklama yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "KOSKİ abonelerinin su bedelleri, BEYSU, otoparklar, belediyemize ait KONBELTAŞ'ın işlettiği KAFEM ve Konya Mutfağı ücretlerinde yüzde 10'luk indirime gidiyoruz. Kiracılarımızın kira bedellerinde de artış yapmayacağız" ifadelerini kullandı. Yazılı bir açıklama yaparak enflasyonla topyekün mücadele programına destek verdiklerini belirten Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak enflasyonla mücadele için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.  Türkiye'nin geniş ve büyük bir ülke olduğunu belirten Altay, "Bu süreci inşallah en kısa sürede atlatarak, yeni ve büyük Türkiye yolunda hep birlikte yürüyeceğiz. Bizler de bu mücadeleye destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye bu süreci de atlatacaktır. Kimse bundan endişe etmesin. Yeter ki biz birlik ve beraberlik içinde bu mücadeleyi yürütelim. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak bu mücadelede hükümetimize destek oluyoruz." dedi. 

MUSTAFA TUNA: ZAM YAPMAYACAĞIZ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ise NTV canlı yayınında yaptığı açıklamada, "Ulaşımda bu yıl içerisinde zam yapmadık ve yılsonuna kadar da zam yapmayı düşünmüyoruz. Halk ekmeğin fiyatlarında da bir artış yapmıyoruz. Yılsonuna kadar ekmeğe zam yok."  ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER