Şok Aktüel Ürünler 18 - 20 Temmuz 2018 Haftanın İndirimleri - Bu Hafta Şok Aktüel Listesi ile İndirimli Ürünler

Şok Aktüel Ürünler 18 - 20 Temmuz 2018 Haftanın İndirimleri - Bu Hafta Şok Aktüel Listesi ile İndirimli Ürünler

Şok Aktüel 18 - 20 Temmuz 2018 tarihleri arasında geçerli olan indirim kataloğunu tüketicilerle paylaştı. Her hafta birbirinden indirimli ürünleri ile tüketicilere memnun bırakmayı Başaran ünlü marketler zincirinde bu haftanın kampanyasında da yine çok dikkat çeken ürünler bulunuyor. Şok Market aktüel ürünler kataloğu ile bu hafta gelen indirimli ürünleri neler olduğunu merak edenler için bizde detaylı bir araştırma yaptık. Bu hafta çarşamba günü büyük aktüel kampanyasının yayınlayan Şok Market cumartesi günü de yeni aktüel ürünler kataloğu ile Hafta sonuna özel kampanyalarını duyuracak. Şok 18 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu ile bu hafta indirime girecek ürünlerin listesi aşağıda sizi bekliyor olacak….

Ekonomi Haberleri - 2018-07-19 15:17:23

Şok Aktüel 18 - 20 Temmuz 2018 tarihleri arasında geçerli olan indirim kataloğunu tüketicilerle paylaştı. Her hafta birbirinden indirimli ürünleri ile tüketicilere memnun bırakmayı Başaran ünlü marketler zincirinde bu haftanın kampanyasında da yine çok dikkat çeken ürünler bulunuyor.  Şok Market aktüel ürünler kataloğu ile bu hafta gelen indirimli ürünleri neler olduğunu merak edenler için bizde detaylı bir araştırma yaptık. Bu hafta çarşamba günü büyük aktüel kampanyasının yayınlayan Şok Market cumartesi günü de yeni aktüel ürünler kataloğu ile Hafta sonuna özel kampanyalarını duyuracak. Şok 18 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu ile bu hafta indirime girecek ürünlerin listesi aşağıda sizi bekliyor olacak….

18 Temmuz Şok aktüel kataloğu ile bu hafta Şok markete gelecek indirimli olan ürünler belli oldu. Her hafta çarşamba ve cumartesi günleri özel katalogları ile tüketicilerin karşısına çıkan ünlü Marketler Zinciri Bu hafta da yeni aktüel ürünler kataloğu ile tüketicilere memnun bırakmaya hazırlanıyor.  Şok Market'in çarşamba günü başlayan indirim kampanyası cumartesi günü yeni aktüel ürünler kataloğu yayınlanana kadar geçerli olacak. Kampanya ile birlikte Şok markete gelen indirimli ürünleri stoklarla sınırlı olduğunu hatırlatmakta yarar var. İsterseniz daha fazla zaman kaybetmeyelim ve bu hafta Şok Aktüel listesi ile markete gelecek ürünler e birlikte göz atalım.

18 TEMMUZ ŞOK KATALOĞU İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ
18 Temmuz Şok aktüel Ürünler kataloğu
ile bu hafta Market raflarını ulaşacak olan indirimli ürünleri sizler için listeledik. Haftanın aktüel ürünler kataloğu içerisinde bulunan indirimli ürünler şu şekilde;

  • Dijitsu vantilatör 79,90 TL
  • Kredi kartına taksit imkanı ile su arıtma cihazı 329 TL
  • Metal ekmeklik 24,90 TL
  • Makyaj organizeri 9,95 TL
  • Metal tepsi 4,95 TL
  • Metal kavanoz 5,95 TL

ŞOK AKTÜEL 18 TEMMUZ İNDİRİM BROŞÜRÜ FIRSATLARI
Şok Aktüel 18 Temmuz
indirim broşürü ile markete ulaşacak ürünlerde fırsatlar bitmiyor.  Şok aktüel ürünler kataloğunun sayfasına göz attığımızda yine bu haftanın hafta listesi göz dolduruyor.  Şok Market aktüel listesinin devamındaki ürünler şu şekilde;

  • 2 yıl garantili Kavağı elektrikli cezve 19,90 TL
  • El rondosu Çek bırak 19,90 TL
  • Karnıyarık tenceresi granit 39,90 TL
  • Derin tencere granit 39,90 TL
  • Tava Granit 24,90 TL
  • Termos çanta 19,90 TL
  • Saklama kabı kapaklı 4,95 TL.

Şok 18 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu ile bu hafta da indirimli ürünler herkesin bütçesine hitap edecek kaliteli ürünlerden oluşuyor. ŞOK Market indirimli ürünleri merak ediyor ve kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun Çünkü ürünler stoklarla sınırlı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER