İşte Merak Edilen Tanzim Satış Çadırları

İşte Merak Edilen Tanzim Satış Çadırları

Belediyelerin uygun fiyatlı sebze meyve satışı yapacağım tanzim satış çadırları Ankara'da kurulmaya başlandı. Vatandaşların merak içerisinde beklediği çadırları CNN TÜRK görüntüledi.

Ekonomi Haberleri - 2019-02-09 17:40:43

CNN Türk muhabiri Gülşen Coşkun merakla beklenen tanzim meyve sebze satışı çadırlarını ziyaret etti ve önemli bilgiler paylaştı.
Belediyelerin sebze meyve satışı yapacağı tanzim satış Ankara'da başlıyor. Ankara'da kurulan ilk çadırlarda sebze satışı yapılacak. "Halk sebze üreticiden tüketiciye" , "Enflasyonla topyekün mücadele" logolarının bulunduğu çadırda "şok fiyat" yazan etiketler Dikkatlerden kaçmıyor. Ankara'da kurulan bu çadırda 7 ürün olacak. Bu ürünler soğan patates kabak domates biber salatalık ve patlıcan olarak belirlendi. Bu sebzelerde ise üretici fiyatları geçerli olacak ve fiyatlar Pazartesi günü açıklanacak.
Ankara'da kurulan tanzim satış bölgelerine ürünler; Antalya, Kütahya, İzmir, Mersin ve Ankara'daki Tarım Kredi Kooperatifleri'nden gelecek. İlk olarak Ankara’da 15 satış çadırı kurulacak ve ardından bu sayıyı 30'a çıkacak. Tanzim satış noktaları ilk etapta, Sıhhiye, Kızılay Meydanı, Kurtuluş, Ulus metro çıkışı, Mamak İtfaiye Meydanı olacak.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER