Hakmar Aktüel 14 - 15 Temmuz Hafta Sonu İndirim Kataloğu

Hakmar Aktüel 14 - 15 Temmuz Hafta Sonu İndirim Kataloğu

Hakmar aktüel hafta sonu kampanyası başladı. Hakmar 14 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu ile hafta sonunda indirime girecek olan fırsat ürünlerini tüketicilere duyurdu. Bu hafta Hakmar Market içerisinde onlarca üründe indirim tüketicileri bekliyor. Yeni hazırlanan katalogda ise sadece dikkat çeken ürünler yer alıyor. Hakmar aktüel 14 15 Temmuz hafta sonu kampanyasının detaylarını bizde sizler için inceledik. Bu hafta Hakmar aktüel ile hangi ürünler indirimde olacak İsterseniz gelin birlikte bakalım.

Ekonomi Haberleri - 2018-07-13 12:53:57

Hakmar aktüel hafta sonu kampanyası başladı. Hakmar 14 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu ile hafta sonunda indirime girecek olan fırsat ürünlerini tüketicilere duyurdu. Bu hafta Hakmar Market içerisinde onlarca üründe indirim tüketicileri bekliyor.  Yeni hazırlanan katalogda ise sadece dikkat çeken ürünler yer alıyor. Hakmar aktüel 14 15 Temmuz hafta sonu kampanyasının detaylarını bizde sizler için inceledik. Bu hafta Hakmar aktüel ile hangi ürünler indirimde olacak İsterseniz gelin birlikte bakalım. 

Türkiye'de hızlı büyüyen marketler zincirinden biri olan Hakmar raflarındaki indirimli ürünlerin yanı sıra dönem dönem yaptığı aktüel ürünler kampanyaları ile de dikkat çekiyor. Haftada 2 defa aktüel ürünler kataloğu yayınlayan ve müşterilerine cazip fiyatlı ürünleri kaliteli bir şekilde ulaştıran ünlü marketler zincirinin hafta sonu aktüel kataloğu yayınlandı.  Hakmar aktüel hafta sonu kataloğu içerisinde yine birbirinden özel ürünlerde kampanya ve indirim tüketicileri bekliyor. Bu hafta sonu Hakmar aktüel ile gelecek olan indirimli ürünleri merak edenler için bizde katalog üzerinde detaylı bir inceleme yaptık. Hakmar 14 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu ile gelecek olan indirimli ürünler haberimizin devamında sizleri bekliyor. Hatırlatmakta yarar var Hakmar aktüel ile gelen ürünler stoklarla sınırlı oluyor. Hakmar Market indirimlerinden yararlanmak için sizde 14 Temmuz tarihinde mutlaka marketleri uğrayın.

HAKMAR AKTÜEL 14 TEMMUZ HAFTA SONU KATALOĞU
Hakmar 14 Temmuz aktüel hafta sonu
kataloğu içerisinde bu hafta da yine güzel ürünler de indirimli fiyatlar sizleri bekliyor. Hakmar aktüel 14 Temmuz 2018 kataloğu içerisinde yer alan indirimli ürünleri listesi şu şekilde;

  • Ayşe Kadın fasulye kilogram fiyatı 2,99 TL
  • Tavuk baget kilogram fiyatı 7, 95 TL
  • Kaşar peyniri bir kilogram 16,95 TL
  • TAT salça 830 gram 3,95 TL
  • Saka doğal maden suyu 6 X 200 mililitre 2,45 TL
  • Gold dijital baskılı yolluk 80 X 110 santim 6,95 TL
  • Fa deodorant ikili 11,95 TL

Hakmar 14 Temmuz 2018 aktüel ürünler kataloğu ile bu hafta markete gelecek olan indirimli ürünler bu kadar. Güncel aktüel listesinden haberdar olmak istiyorsanız haberlerimizi düzenli olarak takip edebilirsiniz.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER