Gratis 12 - 15 Temmuz Hafta Sonu İndirimleri Aktüel Kataloğu

Gratis 12 - 15 Temmuz Hafta Sonu İndirimleri Aktüel Kataloğu

Gratis indirim kataloğu herkes tarafından merak ediliyor. Gratis aybaşında yayınladığı sıra her hafta sonu yeni indirimleri ile de dikkat çekiyor. Bu hafta sonunda yine birçok üründe indirime giren ünlü Kozmetik mağazası büyük indirimleri ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Kaliteli Kozmetik markalarının ürünlerinin satıldığı Gratis'te bu hafta sonu yine birçok üründe aktüel kampanyalar. Gratis 12 - 15 Temmuz 2018 indirim kataloğunda Hangi ürünlerin olduğunu merak ediyorsanız haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri - 2018-07-14 23:40:16

Gratis indirim kataloğu herkes tarafından merak ediliyor.  Gratis aybaşında yayınladığı sıra her hafta sonu yeni indirimleri ile de dikkat çekiyor.  Bu hafta sonunda yine birçok üründe indirime giren ünlü Kozmetik mağazası büyük indirimleri ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Kaliteli Kozmetik markalarının ürünlerinin satıldığı Gratis'te bu hafta sonu yine birçok üründe aktüel kampanyalar. Gratis 12 - 15 Temmuz 2018 indirim kataloğunda Hangi ürünlerin olduğunu merak ediyorsanız haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Türkiye'nin en çok tercih edilen Kozmetik mağazalarından biri olan Gratis indirimi kataloğu 2018 yılında da tüketiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Birçok ünlü markanın Kozmetik ürünlerini uygun fiyatları tüketicilere ulaştıran aynı zamanda Kişisel bakım ürünleri konusunda da rakip tanımayan ünlü Kozmetik mağazasında bu hafta sonu yine aktüel indirim kataloğu yayınlandı. Bu hafta Gratis indirimleri sorusunun yanıtını merak edenler haberimizin devamında yanıtı bulabilirler. 

GRATİS HAFTA SONU İNDİRİM KATALOĞU
Gratis hafta sonu indirim kataloğu
yine bol ürün çeşitliliğine sahip.  Türkiye'de rakipsiz Kozmetik mağazası haline gelen ünlü mağazada yine kaliteli Kozmetik ürünlerinde uygun fiyat garantisi sizleri bekliyor. Gratis Temmuz 2018 indirim kataloğu aybaşında yayınlanmıştı. Yeni katalog bu hafta sonuna özel İndirimleri ile dikkat çekmeyi başardı. İşte hafta sonu Gratis indirimleri neler sorusunun yanıtı burada sizlere ulaşıyor. Gratis bu hafta kataloğu onu “Yeni Haftaya Daha Da Güzel Başlayayım Diye İndirimler Gratis'te” sloganıyla mayınladı. İndirime giren markalara bakacak olursak;

  • Note oje çeşitlerinde %40 indirim
  • Flormar oje çeşitlerinde %30 indirim
  • Flormar Roll’on Go  eyeliner %30 indirim
  • Pastel dipliner ve eyeliner ürünlerinde yüzde 30 indirim
  • Pastel rimel ürünlerinde %30 indirim
  • Pastel kaş farı ürünlerinde %30 indirim
  • Maybelline fit me concealer ürünlerinde bir alana bir bedava
  • Loreal Paris telescopic maskara ürünlerinde bir alana bir bedava
  • Cilt bakım ürünlerinde %40 indirim
  • Vazelin markalı ürünlerde %40 indirim

Gratis aktüel hafta sonu kataloğu ile Tabii ki indirimler bu kadarla sınırlı değil.  Gratis indirim kataloğu görsellerini haberimizin devamında ulaşabilir ve kampanyanın detaylarından haberdar olabilirsiniz.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER