Altın Fırladı! 11 Aralık Çeyrek Altın Fiyatları Ne Kadar?

Altın Fırladı! 11 Aralık Çeyrek Altın Fiyatları Ne Kadar?

Altın fiyatları ne kadar? 11 Aralık Altının gram fiyatı, Bugün güne yükselişle başladı. Altın fiyatları sabah saatlerindeki hızlı yükselişin ardından 213,4 lira seviyelerinde dengelendi. İşte 11 Aralık Altın fiyatlarında son durum…

Ekonomi Haberleri - 2018-12-11 10:59:04

Altının gram fiyatı Dün dolar kurundan bulduğu destekle 115 lirayı test etti. Önceki güne oranla kapanışta yüzde 0.18 prim yapan altın 213,1 liradan günü tamamladı. Altının gram fiyatı bugün de güne yükselişle başlarken saat 09.50 itibari ile Yüzde 0.14 değer kazancı ile 213,4 liradan alıcı buluyor. 

11 ARALIK ÇEYREK ALTIN FİYATLARI 

Bugün Kapalıçarşı'da çeyrek altın ise 319 liradan işlem görürken Cumhuriyet Altını da 1428 liradan satışa sunuluyor. Asya piyasalarında pozitif bir seyir izleyen altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki günün kapanışına Oranla yüzde 0.2 üzerinde bir seyir izleyerek 1246,2 dolardan işlem görmeye devam ediyor. Altın piyasası hakkında değerlendirmelerde bulunan Aa Finans analisti İslam Memiş altının ons fiyatının düğün 1250 doları test ettiğine fakat dolar varlıkların da yaşanan toparlanman etkisiyle satış baskısı altında kaldığını söyledi. İslam Memiş altının Ons fiyatında dolar kurunda yaşanan düşüş eğiliminin öyle çıkabileceğini belirterek buna paralel gram altın fiyatında da yükselişlerin sınırlı kalabileceğini dile getirdi. Memiş yaptığı açıklamada bu hafta perşembe günü yapılacak olan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın para politikası Kurulu toplantısında faiz değişikliği beklemediğini belirterek dolar kurundaki geri çekilmelerin gram altının fiyatında düşüşlere neden olabileceğini söyledi.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER